Kasa güzel toplaması kolay oldu seasonicin bağlantıları baya bi kolaylaştırdı işi. testlerden bahsediyorsunuz onların videosunu çekmedim. Watch Dogs oynuyorum Experience uygulamasıyla optimizasyon yaptıktan sonra 70 - 80 fps arası oynuyorum şu an bazen 60 a düştüğü oluyor. Tabi ben ekran kartının dvi çıkışını vgaya çevirerek 60 hz bir monitörle oynuyorum ve 1280 x 720 çözünürlükle. Hdmi yada Dstar çıkışlarını direk kullananlar daha yüksek fps alabilir belki. Watch dogs un grafikleri baya yüksek bu arada.
Kasayı da öneririm. nedenini sorarsanız soğutması başarılı. Önde iki fan hava çekiyor, arkada bir fan ve arka üstte iki fan havayı dışarı veriyor. üstelik iç sıcaklığa göre ön iki ve arka üst iki fanın off-low-high ayarları var. Çok ısınacak bi uygulama açmamışsanız low a getirebiliyorsunuz. Isı yükseltecek oyun gibi bi uygulama açıksa high olarak çok güzel çalışıyor. Ekran kartım da 65, işlemci de 60 derecenin üstünü görmedim çok şükür.
Mavi ekransız derken hocam psu açısından mı bahsettin başka bişi mi korkutma beni