İ5 6500 tabanlı sistem toplama

Burak Kostak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
  • İşlemci : Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151
  • Anakart : MSI H110M Pro-Vh D4 2133Mhz mATX 1151
  • Ram: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14
  • Ekran kartı : MSI R9 380 Gaming 4GB GDDR5 256Bit
  • HDD : Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm
  • SSD : Kingston HyperX Fury 120GB 500/500MB SHFS37A/120G
  • Kasa : Thermaltake Versa N21 600W 80Plus PSU USB3.0 Pencereli
Arkadaşlar bu sistemi toplayacağım fakat sizden iki şey hakkında yardım beklemekteyim. Birinci olarak sistem hakkındaki görüşleriniz, ikincisi de sistemi toplayabileceğim uygun ve güvenilir bir site önerebilirseniz sevinirim.

Webdenal, Sinerji, Teknobiyotik gibi siteler iyidir. Sistem hakkında ise Ekran kartını Rx 480 ile değiştirmen daha iyi olur.

Benimde alcağım sistem kasa hariç hemen hemen aynı. Arkadaşında dediği gibi RX 480'nin soğutmalı modellerini bekle. Bende onlar gelince alıcam bilgisayarı.

İşlemciyi 6400 yada 6402 yapıp anakarta takviye etmen daha iyi olacaktır. Sinerji, Teknobiyotik, Eksen güvenilirdir herhangi bir sorun yaşamazsın.

anakartı dediğiniz model aldım, lakin şuan ısınma sorunum mevcut.kasayla birlikte gelen tüm fanlar çalışmakta ama kasanın dış yüzeyine temas ettiğimde çok fazla ısındığını fark ettim.Ek fan takviyesi yapmalımıyım yapıcaksam ne almalıyım fikir verirseniz sevinirim.Ayrıca ilerleyen zamanlarda sıvı soğutucu almak ıstıyorum 150-250 tl arası uygun birşeyler var ise.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı