i5 6500 tavsiye ekran kartı

Emre Çolak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. i5 6500 işlemci tercihimde sizce hangi ekran kartını almalıyım?

1050Ti
RX 470
1060 3GB

Benim düşüncem de bunlar var. 1060 3 GB hakkında kötü şeyler duydum. Siz ne düşünüyorsunuz? 1100 TL bütçem ekran kartı için var. Sizin başka ekran kartı önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha üstüne koyarak RX 480 almanız daha iyi olacaktır daha ucuz olarak RX 470'te alabilirsiniz aralarında fazla bir performans farkı yok. GTX 1060 3GB GPU'dan kısılarak yapıldığı için tavsiye edilmez.

Biraz daha üstüne koyarak RX 480 almanız daha iyi olacaktır daha ucuz olarak RX 470'te alabilirsiniz aralarında fazla bir performans farkı yok. GTX 1060 3GB GPU'dan kısılarak yapıldığı için tavsiye edilmez.
Teşekkürler dostum. Peki RX470 marka olarak hangisini önerirsin? (Msi Asus..)

Teşekkürler dostum. Peki RX470 marka olarak hangisini önerirsin? (Msi Asus..)
Marka fazla önemli değil ama tavsiyem Sapphire nedeni ise AMD için yıllarca çalışmış tecrübeli bir firma ve bence AMD kart alınacaksa en başta gelen firma.

Sapphire önermem soğutması o kadar iyi değil önerilerim MSI ve Asus. MSI ve Asus da yıllardır AMD ile çalışmakta.
Çoğu kişi AMD ile Sapphire öneriyor evet MSI ve Asus'ta yıllarca AMD ile çalıştı ama Sapphire sadece AMD ile çalıştığı için daha çok o öneriliyor ama MSI ve Asus'ta tabii ki çok iyi firmalar.

hocam teknoloji mağazalarında daha farklı indirimler oluyor internet sitesi göre. Bu tabii Vatan vb. siteler için geçerli. Sapphire rx 480 kullanıyorum soğutması iyi o kadarda abartıya gerek yok lakin sesi çok çıkabiliyor. Dün check yapmak istediğim ekran kartı fanlarına ikiside 3150rpm'de dönünce efsana bir ses oluyor lakin kasanızın ses izolesi güzelse 3/1 anca duyarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…