i5-6500 ve GTX 1050 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

Kanka Windows 11 kaldırırda başka bir işlemci düşünebilirsin.

Sakın geçmeyin. 10 MB dosya yüzünden mavi ekran yiyordum format atmadan çözülmüyordu.
Daha geçtiğimiz günlerde bir program yüzünden şirketlerin Windows sistemleri çökmüştü.
Sakın geçmeyin geçtirtmeyin. Bende diyordum ya aynen kesin mavi ekran yerim. Denemek serbest kullan bakalım mavi ekran alma ihtimalin çok yüksek.

Sakın geçmeyin. 10 MB dosya yüzünden mavi ekran yiyordum format atmadan çözülmüyordu.
Daha geçtiğimiz günlerde bir program yüzünden şirketlerin Windows sistemleri çökmüştü.
Sakın geçmeyin geçtirtmeyin. Bende diyordum ya aynen kesin mavi ekran yerim. Denemek serbest kullan bakalım mavi ekran alma ihtimalin çok yüksek.
2 yıldır 2 kere falan yedim?

2 yıldır bi win11 bi win10 gidip geliyorum. Şundan eminim: Kesinlikle win10 çok daha stabil. Win11 de hala buglar hala çökme sıkıntıları var. Çok uğraştırıyor. Win11 e geçmek istersen sana kazandıracağı tek artı arayüzün daha smooth olması ki oda win10 da kolaylıkla belli yazılımlarla yapılabilir. Artı da diyemem şahsen çünkü bir yerden sonra o arayüz bayıyor. Hızlı değil, takılıyor... Anlayacağın sadece geçmek olarak geçersin win11'e. ÖNERMEM

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı