i5-6500 ve GTX 1050 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

Muhammed1221

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 6500
GTX 1050 2 GB
2x8 16 GB 2133 MHz RAM
400W Highpower PSu
Bu sistem Windows 11'i kaldırır mı?

Kanka Windows 11 kaldırırda başka bir işlemci düşünebilirsin.

Hocam kaldırır ama kasabilir ve yani Windows 10'a alıştıysan Windows 11 çok da işine yarıyacağını sanmıyorum.

SSD varsa ve Ram 8 GB üstüyse gecebilirsiniz. Ve bence de işlemciyi biraz yükseltin.

Sakın geçmeyin. 10 MB dosya yüzünden mavi ekran yiyordum format atmadan çözülmüyordu.
Daha geçtiğimiz günlerde bir program yüzünden şirketlerin Windows sistemleri çökmüştü.
Sakın geçmeyin geçtirtmeyin. Bende diyordum ya aynen kesin mavi ekran yerim. Denemek serbest kullan bakalım mavi ekran alma ihtimalin çok yüksek.

2 yıldır 2 kere falan yedim?

2 yıldır bi win11 bi win10 gidip geliyorum. Şundan eminim: Kesinlikle win10 çok daha stabil. Win11 de hala buglar hala çökme sıkıntıları var. Çok uğraştırıyor. Win11 e geçmek istersen sana kazandıracağı tek artı arayüzün daha smooth olması ki oda win10 da kolaylıkla belli yazılımlarla yapılabilir. Artı da diyemem şahsen çünkü bir yerden sonra o arayüz bayıyor. Hızlı değil, takılıyor... Anlayacağın sadece geçmek olarak geçersin win11'e. ÖNERMEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…