i5 6500 ve GTX 1060 sistem yükseltme

Hayır gerekli değil. Ben senin yerinde olsam i7 7700'e güncellerim ya da i7 6700'e, sana kalmış. Üstüne de RTX 2060 alırım. Hem daha karlı olur senin için.
i7 7700 besler mi peki 2060 ı

Şu anki 1080 Ti'ı bile çoğu oyunda besliyor. O kartın üstesinden rahat geleceğini düşünüyorum.
Aldığım zaman bir daha 3 4 yıl en az masraf yapmamayı düşünüyorum 2 si idare edebilirmi o kadar sence ?

Aldığım zaman bir daha 3 4 yıl en az masraf yapmamayı düşünüyorum 2 si idare edebilirmi o kadar sence ?
Orası sana değil yazılımları, oyunlar ve onun gibi şeyleri geliştirenlere bağlı. Gelecekte neler olacağını bilemeyiz. Ancak bu ikili seni uzun süre idare edecektir diye düşünüyorum.

Bence bekleyebiliyorsan Ryzen 3000 serisini bekle senin yerinde olsam Ryzen'e yönelirdim.Oyunlarda 4 çekirdek 8 thread bir kaç yıla seni yine sıkıntıya sokar çünkü yeni Playstation ile birlikte donanımlarda da yeni nesil gelmeye başlayacak.

Orası sana değil yazılımları, oyunlar ve onun gibi şeyleri geliştirenlere bağlı. Gelecekte neler olacağını bilemeyiz. Ancak bu ikili seni uzun süre idare edecektir diye düşünüyorum.
7700 sorunsuz olarak anakartıma takılıyor mu? Takabiliyorsam anakart değişmeme gerek kalmaz.
Bence bekleyebiliyorsan Ryzen 3000 serisini bekle senin yerinde olsam Ryzen'e yönelirdim.Oyunlarda 4 çekirdek 8 thread bir kaç yıla seni yine sıkıntıya sokar çünkü yeni Playstation ile birlikte donanımlarda da yeni nesil gelmeye başlayacak.
Ryzen işlemci için anakartımı da değişmem gerekli amd tarafı şuan için geri planda teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı