i5 6500 ve GTX 1070 darboğaz yapıyor

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

i5 6500 işlemcim var, 1070 ekran kartım mevcut, Z170 A-PRO anakartım var özellikle PUBG oynarken inanılmaz bir FPS problemi yaşıyorum. CPU kullanımı %100 oluyor GPU %2 civarı. Darboğaz yaptığını düşünüyorum, bütçem kısıtlı o yüzden sadece işlemci değiştirmek istiyorum. İkinci el satış sitesinden i7 6700 buldum, sorunumu çözer mi? Farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 6700 Sorunu çözer. Mümkünse AM4 sokete geç anakartı da satıp.

Öyle ahım şahım bir darboğaz söz konusu olmaz o işlemci ile. Bu biraz da oyunun çöp optimizesi ile alakalı bir sıkıntı.

Evet oyun ile de alakalı ama oyuna müdahale etme şansım yok maalesef.

i7 6700 Sorunu çözer. Mümkünse AM4 sokete geç anakartı da satıp.
Ekran kartım ile sorun yaratmayacak, düşük bütçe olacak şekilde bir öneriniz var mı ?

Evet oyun ile de alakalı ama oyuna müdahale etme şansım yok maalesef.

Ekran kartım ile sorun yaratmayacak, düşük bütçe olacak şekilde bir öneriniz var mı ?
Düşük bütçe ama ne kadar düşük?

Düşük bütçe ama ne kadar düşük?
Ekran kartım ile PUBG de rahat bir şekilde oynayabilecek minimum düşüklükte diyebiliriz.

1800 TL' ye i7 6700 işlemci buldum, işimi görür mü sizce ?

Vatan Bilgisayar'da indirimden Ryzen 5 5500 ve MSI M450M-A Pro Max buldum, sizce işimi görür mü yeterli gücü alır mıyım? Herhangi bir darboğaz söz konusu olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…