xstrayder123
Megapat
Daha fazla
Motherboard: H170M-PLUS
RAM: Kingston HyperX 8x2
Graphics Card: MSI Gaming X GTX1070
CPU: i5 6500 3.2GHz
SSD: Samsung 850 Evo 250 GB
HDD: 1 TB Seagate Barracuda
CASE: Dark ENİGMA 750W
Arkadaşlar ekran kartı 15 Temmuz 2016'da alındı, garantisi bitik.
Diğer parçalarda ondan birkaç hafta sonra alındı. Garantileri olduğunu düşünmüyorum
Lazım olmadığından hiç takip etmedim. Bir tek ekran kartım sistemi kapattırıyordu çalışınca bilgisayar. Onu sıfır kartla değişim aldım ve 2.5 yıldır kullanıyorum.
PG278Q monitörüm var. Hem oyunları 2K Ultra'da güzel kasmadan oynamak adına yeni PC toplamaya geçeceğim.
Şu an sahibinden'de 3800 fiyatına koydum. Son fiyatı ne olur diyen kişiye ne demeliyim? Ya da satmayayım mı? i5 6500' ün darlığı bana geliyor artık
Fiyatı ne olmalı? Lütfen ciddi, bilgili bir şekilde cevap verirseniz sevinirim.
EK: Ayrıca sistemimde orijinal Windows 10 kurulu. Onla beraber fiyatı bu. Onu çıkartayım mı? Böyle zarfta "Key" ile almıştı
Bilgisayarcı, 300TL civarıydı. Zarf gibi bir şeyde işte.
RAM: Kingston HyperX 8x2
Graphics Card: MSI Gaming X GTX1070
CPU: i5 6500 3.2GHz
SSD: Samsung 850 Evo 250 GB
HDD: 1 TB Seagate Barracuda
CASE: Dark ENİGMA 750W
Arkadaşlar ekran kartı 15 Temmuz 2016'da alındı, garantisi bitik.
Diğer parçalarda ondan birkaç hafta sonra alındı. Garantileri olduğunu düşünmüyorum

PG278Q monitörüm var. Hem oyunları 2K Ultra'da güzel kasmadan oynamak adına yeni PC toplamaya geçeceğim.
Şu an sahibinden'de 3800 fiyatına koydum. Son fiyatı ne olur diyen kişiye ne demeliyim? Ya da satmayayım mı? i5 6500' ün darlığı bana geliyor artık
Fiyatı ne olmalı? Lütfen ciddi, bilgili bir şekilde cevap verirseniz sevinirim.
EK: Ayrıca sistemimde orijinal Windows 10 kurulu. Onla beraber fiyatı bu. Onu çıkartayım mı? Böyle zarfta "Key" ile almıştı
Bilgisayarcı, 300TL civarıydı. Zarf gibi bir şeyde işte.
Son düzenleyen: Moderatör: