i5 6500 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

BerkInal

Decapat
Arkadaşlar ben kasa toplamayı düşünüyorum fakat donanımlar hakkında bir bilgim yok sayılır. Almayı düşündüğüm parçaları yazsam ideal mi daha iyisi olur mu yardımcı olur musunuz?
  • Anakart: MSI Z170a Gaming M5
  • Ekran kartı: Asus GTX 750 Ti GDDR5 2 GB 128bit
  • RAM: 2x 4 GB HyperX Fury Black
  • İşlemci: İntel i5 6500 3.2 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Epey eskide kalmışsın.
Yeni işlemciler çıktı.
Bütçeni ve bilgisayarda neler yaptığını söyler misin?
Parçaları 2. El alıp dizmeyi planlıyordum ve bu saydıklarım toplam 2.000 tl tutuyor bütçe 2.000 sistemi lol, cs go gibi oyunları oynayabilmek için toplamak istiyorum
Anakartın 1000 liradan fazla :O Bütçeni söyle biz de bir bakalım. Böyle bir sistem için o anakart epey üst düzey.
İkinci el olarak baktığım için anakart yarı yarıya düşüyor bütçe 2.000 tl ve ikinci el parçalardan dizmek istiyorum anakartı biraz iyi bakma sebebim ileride parçaları rahat yükseltebileyim diye
2x i farketmedim 4GB ram alacağını sandım kusura bakma :( Topladigin sistem gayet iyi duruyor. Everest marka kasa almamanı öneririm.
hangi marka kasa almamı önerirsin ?

Son düzenleme:
Parçaları 2. El alıp dizmeyi planlıyordum ve bu saydıklarım toplam 2.000 tl tutuyor bütçe 2.000 sistemi lol, cs go gibi oyunları oynayabilmek için toplamak istiyorum

İkinci el olarak baktığım için anakart yarı yarıya düşüyor bütçe 2.000 tl ve ikinci el parçalardan dizmek istiyorum anakartı biraz iyi bakma sebebim ileride parçaları rahat yükseltebileyim diye
hangi marka kasa almamı önerirsin ?
Frisby FC-8865G 650W 3 Fan Usb 3.0 Midi Tower Kasa Fiyatı herkese önerdiğim kasa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı