i5 6500 ve GTX 950 vs i7 4790 ve GT 720

ozancabuk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar almayı düşünüyorum farkındayım sürekli bu şekilde konu açıyorum iyice danışmadan bir işe kalkışmak, hata yapmak istemiyorum.
İki seçenek belirledim hangisi daha mantıklı olur sizlere sormak istedim.
Biliyorum Casper pek mantıklı değil gibi ama bu fiyata klavye mouse monitör ve masa da dahil. acaba ekran kartı alsam sonradan diye düşündüm ama diğer tarafta bir ekleme yapmadan beni uzun süre götürebilecek bir sistem var. Fikrinizi almak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar almayı düşünüyorum farkındayım sürekli bu şekilde konu açıyorum iyice danışmadan bir işe kalkışmak, hata yapmak istemiyorum.
Çok iyi yapıyorsunuz, danışmak iyidir.
Tabii ki de 2300 TL olan iyidir ama bunun monitörü, klavyesi, faresi, kulaklığı, hoparlörü say say bitmez (lafın gelişi). Bütçeniz yok ise ilk resimde kini alın derim. İşlemci sizi 1-2 sene götürür. Ekran kartı olarak da çinden GTX 750 TI alabilirsin.
Bütçem var sıkıntı olmaz diyorsan 2. resimde kini al ve diğer ekipmanları topla. (minimum nereden baksan 1.000 TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum.)
Elden almanı öneririm geçen forumdan birileri dolandırılmıştı. Kendisine tekrar geçmiş olsun.

İlginiz için teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak. Ben bilgisayarı incelemeye gittiğimde sizce neler yapmalıyım yani nasıl kontrol etmeliyim bilgilendirirseniz bu konudada sevinirim.

CPU-Z ve GPU-Z programlarını USB belleğe yükle ve o bilgisayara kur. GPU-Z ile ekran kartının orijinal olup olmadığını kontrol et.
CPU-Z ile de sistemdeki parçalar yazıldıkları ile doğru olup olmadığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…