i5 6500 ve GTX 960 sistem ne kadar eder?

Bu makineye 24 gb ram fazla gibi onun 8ini çıkarıp 16 şeklinde satsam kaç verirsin. Diğer 8i de ayrı satmayı düşünüyorum.
Bence tüm parçaları ayrı ayrı satmalısın anakart'ı iyi bir fiyata satabileceğini düşünmüyorum ancak diğer parçaları hızlıca elden çıkarabilirsin.

Bence tüm parçaları ayrı ayrı satmalısın anakart'ı iyi bir fiyata satabileceğini düşünmüyorum ancak diğer parçaları hızlıca elden çıkarabilirsin.
Ayrı ayrı satsam ne kadar çıkar anakartın elimde kaldığı senaryoda? Bir de ben burda yeniyim de çok 2.el ticareti dönüyor mu?

Ayrı ayrı satsam ne kadar çıkar anakartın elimde kaldığı senaryoda? Bir de ben burda yeniyim de çok 2.el ticareti dönüyor mu?
ramlerin markasını yazarsan söyleyebilirim
ancak büyük ihtimal 3000tl olacaktır
bir ihtimal anakartıda satarsan 3200tl gibi bir fiyat olacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı