i5 6500 ve GTX 970 işlemci güç kaynağı önerisi

Xinga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

i5 6500 İşlemci,
GTX 970 Ekran Kartı,
MSI Z170A PRO Anakart,
DDR4 3000MHz RAM,

Everest Rampage Titan X 750W kasamın PSU'su bozuldu 6 sene neredeyse aralıksız çalıştı. Çok kaliteli bir üründü fakat 750W sanki fazla gibi bir araştırma yaptım.
Sistemim genellikle işlemci gücü %80-100'lerde çalışmakta arada sırada oyun oynarmı 550W yeterli midir? Yoksa 750W mi almam gerek? Bize anlatılan öğretilen her zaman daha yüksek W alınması? Bilgilendirirseniz sevinirim

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar,

i5 6500 İşlemci,
GTX 970 Ekran Kartı,
MSI Z170A PRO Anakart,
DDR4 3000MHz RAM,

Everest Rampage Titan X 750W kasamın PSU'su bozuldu 6 sene neredeyse aralıksız çalıştı. Çok kaliteli bir üründü fakat 750W sanki fazla gibi bir araştırma yaptım.
Sistemim genellikle işlemci gücü %80-100'lerde çalışmakta arada sırada oyun oynarmı 550W yeterli midir? Yoksa 750W mi almam gerek? Bize anlatılan öğretilen her zaman daha yüksek W alınması? Bilgilendirirseniz sevinirim

Teşekkürler
Kaliteli bir 550W yeterli olur bence.

600-650W arası işinizi görecektir. 550W'da görebilir fakat işinizi garantiye alın. Herkesin övdüğü bir marka olan Seasonic'i tavsiye etmişlerdi forumdan arkadaşlar bana. Pazartesi siparişini geçicem. Ürün hakkında olumsuz yorum yok neredeyse :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı