burak_izmir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Böyle bir sistem topladım. Sizce bu ürünlerle olur mu? Vatan'a almaya gittim oradaki çalışan bu parçaların pek olmadığını söyledi anakart düşükmüş siz ne dersiniz işimi görmez mi ya da performansı düşük mü kalır? İşte biz sana asus Z170-K verelim dedi. O şekilde olunca da fiyat yükseliyor, benim bütçem de bu kadar. Fiyatında fazla kabarmasını istemiyorum. Birde ilerleyen günlerde iyi bir monitör almakta istiyorum. Monitör önerinizi de bekliyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın.
Not: En yakın zamanda almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

i5 6500 sistem toplama.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden fazladan mani koparmak için söylemişler b150 chipseti ordaki tüm parçalarla uyumlu bu sisteme z170 almanızda gerekmez zaten işlemcinin çarpan kilidi kapalı

Edit: bu arada gtx970 yerine rx 480 tercih edebilirsiniz biraz daha bekleyip

Hocam 16gb rame cok gerek yok. Bende de 970 ve i5 6500 var.
Gta 5 ve Witcher 3 bile 5-6 gb ram kullaniyor. Ordan 1 tane 8 gb cikarirsaniz butceniz 200 tl rahatlar. Daha kaliteli bi parca alirsiniz. Cunku atiyorum 1000 liralik bi parca yerine 1200 alma sansiniz varken almazsaniz sonra degistirme sansiniz olmaz. Ama ram oyle degil istediginiz zaman bi tane daha alirsiniz olur biter. (Bende gskill 2400mhz var 2133 ile bi fark olur mu bilmiyorum.)
Uzun oldu biraz ama umarim yardimci olmusumdur.

Sinerji nova bilgisayar gibi sitelerde bu donanımları ciddi miktarda daha ucuza alabilirsiniz. GTX 970 2 hafta önce alınmazdı artık hiç mi hiç alınmaz. GTX 1060 ın fiyatı nova bilgisayarda belli oldu bile.
Ekran Resmi 2016-07-15 19.14.14.png
Vatan bilgisayara güvenmeyin geçenlerde bir tanıdığıma 2700tl lik sisteme i3 ve r7 240 koyup 600tl ye windows satmışlardı. Tahminimce güvenmediğiniz için elden almayı tercih ediyorsunuz ama emin olun o fiyat farkına değer. En geç 7 gün içinde evinizde oluyor.

Hocam 16gb rame cok gerek yok. Bende de 970 ve i5 6500 var.
Gta 5 ve Witcher 3 bile 5-6 gb ram kullaniyor. Ordan 1 tane 8 gb cikarirsaniz butceniz 200 tl rahatlar. Daha kaliteli bi parca alirsiniz. Cunku atiyorum 1000 liralik bi parca yerine 1200 alma sansiniz varken almazsaniz sonra degistirme sansiniz olmaz. Ama ram oyle degil istediginiz zaman bi tane daha alirsiniz olur biter. (Bende gskill 2400mhz var 2133 ile bi fark olur mu bilmiyorum.)
Uzun oldu biraz ama umarim yardimci olmusumdur.
Teşekkür ederim arkadaşım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı