H hy-b-rx Hectopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2017 #11 evet böyle oyunlarda ram gerekiyor artık ama bir gta v oynasan rahatlıkla oynarsın ram alana kadar 720p de oyna rahatlar biraz pc
evet böyle oyunlarda ram gerekiyor artık ama bir gta v oynasan rahatlıkla oynarsın ram alana kadar 720p de oyna rahatlar biraz pc
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.292 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2017 #12 İşte bende aynı ilk başta alacaktım dedim sonra alırım nasıl olsa. Ama şuan maalesef RAM fiyatları uçuk ve bu yüzden alamıyoruz...
İşte bende aynı ilk başta alacaktım dedim sonra alırım nasıl olsa. Ama şuan maalesef RAM fiyatları uçuk ve bu yüzden alamıyoruz...
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2017 #13 ebertheweber dedi: Yok, çoğu oyunda böyle. Bilgisayarı ilk aldığımdan beri 8 GB Ram ekletmeyi düşünüyordum ama malum Ram fiyatları şuan uçuk. En yakın zamanda ekliyeyim o zaman Ram. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM Bellek sorununuzu çözecektir aynı problemden bende müzdariptim. GTA V'de de aynı problemi yapıyor. Silinen üye dedi: evet böyle oyunlarda ram gerekiyor artık ama bir gta v oynasan rahatlıkla oynarsın ram alana kadar 720p de oyna rahatlar biraz pc Genişletmek için tıkla...
ebertheweber dedi: Yok, çoğu oyunda böyle. Bilgisayarı ilk aldığımdan beri 8 GB Ram ekletmeyi düşünüyordum ama malum Ram fiyatları şuan uçuk. En yakın zamanda ekliyeyim o zaman Ram. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM Bellek sorununuzu çözecektir aynı problemden bende müzdariptim. GTA V'de de aynı problemi yapıyor. Silinen üye dedi: evet böyle oyunlarda ram gerekiyor artık ama bir gta v oynasan rahatlıkla oynarsın ram alana kadar 720p de oyna rahatlar biraz pc Genişletmek için tıkla...