Bu sistemi toplamadan önce kazık yemek istemediğim için bu parçalardan herhangi birini alan veya bilen varsa bana bunların kutu içeriğini yazar mısınız?
Bu sisteme kaç W PSU gerekir?
Birde baba kasa ve PSU tavsiye edin. En fazla 300-350 TL verebilirim kasa ve PSU'ya.
Son olarak işlemcinin veya anakartın yanında termal macun geliyor mu? Yoksa ben mi alacağım?
Güncelleme : Bütçemi biraz zorlayarak anakartı MSI B150M Bazooka olarak değiştirdim.
Not : Kasa ve PSU olarak şunu seçtim :
Aerocool V3X 600W 80+ Bronze
Güncelleme : Bütçemi biraz zorlayarak anakartı MSI B150M Bazooka olarak değiştirdim.
Not : Kasa ve PSU olarak şunu seçtim :
Aerocool V3X 600W 80+ Bronze
Yola kasa hariç 2500 diye çıktım . Şuan kasa ile birlikte 2925,36 TL. Kasa yokken 2594,82 TL. Fakat bunu Teknobiyotik ve Sinerji'den karma topladım. Mesela anakart, kasa, SSD ve işlemci Sinerji'den. RAM ve ekran kartı Teknobiyotik'den. Anakartta Teknobiyotik ve Sinerji arasında 10 TL felan vardı. Yani istersen anakartı Teknobiyotik'den de alabilirsin. Dediğim gibi karma çok ucuz. Karma almazsan Sinerjide 3033 TL, Teknobiyotikde 3073 .
Not : İlk başta sorduğum soruları cevaplayalım lütfen. Bunların kutu içerikleri nedir demiştim?