i5 6500 ve MSI RX 470 Sistem Kutu İçeriği

Makaleler
7
Merhaba arkadaşlar.
  • MSI H110M PRO-VD
  • İntel Skylake core i5 6500
  • MSI RX 470
  • Corsair 8 GB Vengeance LPX 2400 MHz RAM
  • Samsun 750 EVO 250 GB 540-520 MB/s

• Bu sistemi toplamadan önce kazık yemek istemediğim için :D bu parçalardan herhangi birini alan veya bilen varsa bana bunların kutu içeriğini yazar mısınız?
  • Bu sisteme kaç W PSU gerekir?
  • Birde baba kasa ve PSU tavsiye edin. En fazla 300-350 TL verebilirim kasa ve PSU'ya.
  • Son olarak işlemcinin veya anakartın yanında termal macun geliyor mu? Yoksa ben mi alacağım?

Bu soruları cevaplayalım.

Yola kasa hariç 2500 diye çıktım :D. Şuan kasa ile birlikte 2925,36 TL. Kasa yokken 2594,82 TL. Fakat bunu Teknobiyotik ve Sinerji'den karma topladım. Mesela anakart, kasa, SSD ve işlemci Sinerji'den. RAM ve ekran kartı Teknobiyotik'den. Anakartta Teknobiyotik ve Sinerji arasında 10 TL felan vardı. Yani istersen anakartı Teknobiyotik'den de alabilirsin. Dediğim gibi karma çok ucuz. Karma almazsan Sinerjide 3033 TL, Teknobiyotikde 3073 :D.

Not : İlk başta sorduğum soruları cevaplayalım lütfen. Bunların kutu içerikleri nedir demiştim?

İşlemcinin içinden ekstra soğutucu çıkar. Ekran kartının kutu içeriğini Technopat'ın çekmiş olduğu videodan izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı