PUBG ve BF1 oynarken takılmalar, geç randerlama ve FPS düşmesi yaşıyorum. Oyunları oynamaktan zevk alamıyorum. İnternette aynı ekran kartlarıyla oynayanları izlediğimde takılmalar, kasmalar olmuyor, gayet akıcı bir şekilde oynuyorlar. Nedenini hala bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SS i attım. Bu arada işlemci ısısı yüksek gibi geldi ve işlemcinin üstündeki fan i5 lerde kutunun içinde verilen fanlardan. Bundan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilir miyim ?
8 GB RAM yüzünden anlık droplar olabilir. Ayrıca ekran kartının VRAM değerini aşarsan da sıkıntı olur. Oyun içi ayarları kontrol edip, MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın. O CPU değil, GPU değerleri. Ve gayet normal.
8 GB RAM yüzünden anlık droplar olabilir. Ayrıca ekran kartının VRAM değerini aşarsan da sıkıntı olur. Oyun içi ayarları kontrol edip, MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın. O CPU değil, GPU değerleri. Ve gayet normal.
SS'i Asus GPU Tweak II Xsplit ile aldım. Değerlerde CPU 78 ve 66'ya düştüğü oluyor. Oyunun sonlarına doğru 23-25 FPS arası alıyorum ve çok takılıyor. En son clock değerine baktığımda 950-980 civarındaydı. Bu arada değerler PUBG için.
SS'i Asus GPU Tweak II Xsplit ile aldım. Değerlerde Cpu 78 ve 66 ya düştüğü oluyor. Oyunun sonlarına doğru 23-25 fps arası alıyorum ve çok takılıyor. En son clock değerine baktığımda 950-980 civarındaydı. Bu arada değerler PUBG için.
Sorun hangi parçada. Herhangi bir şey söylüyebilir misiniz?