@GeorgeBest ve @Titanjii değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Mevcut yazdığım sistem ile sizin önerileriniz arasında nasıl bir performansı farkı olacaktır?
İlk başta SSD eklemenize gerek yok. 3000TL yapabilirseniz bütçeyi şu sistemi alabilirsiniz eğer yapamazsanız RX480 ile değiştirirsiniz tamamdır. Yok illaki SSD alacağım ilk başta diyorsanız bana kalırsa hiçbir mantıklı yanı yok. SSD'yi daha sonra eklersiniz.
@GeorgeBest ve @Titanjii değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Mevcut yazdığım sistem ile sizin önerileriniz arasında nasıl bir performansı farkı olacaktır?
Ekran kartı benim attığım sizin attığınızdan neredeyse 2 kat daha performanslı ve yeni mimari.
Sizin sistemde 8 GB RAM var benim önerdiğimde 16 GB.
Sizin anakartınız düşük seviyede benimki bir tık üst seviyede.
Benim koyduğum SSD sizin koyduğunuz SSD ye göre daha kaliteli ve daha performanslı.
Benim size önerdiğim Kasa ve PSU sizin attığınıza göre daha kaliteli.
@markowic ve @GeorgeBest önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim. @GeorgeBest belirttiğiniz sistem parçalarını hangi site üzerinden gösterdiniz? Link verebilme imkanınız mevcut mu? Teşekkürler.
@markowic ve @GeorgeBest önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim. @GeorgeBest belirttiğiniz sistem parçalarını hangi site üzerinden gösterdiniz? Link verebilme imkanınız mevcut mu? Teşekkürler.