Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplamayı planlıyorum. Eski sistemimi satıp yeni bir sistem toplayacağım inşallah. Bütçe 3000 TL civarı. Bu arada bir sorum var. Eski sistemime geçici süreliğine R7 240 takabilir miyim?
Soğutucu termal macun alma gerek yok, ssd'yi samsung 850 evo yaparsan daha iyi olur, ekran kartı olarak da rx 470 veya rx480 tasarım modellerini tercih etmelisin.
Soğutucu termal macun alma gerek yok, ssd'yi samsung 850 evo yaparsan daha iyi olur, ekran kartı olarak da rx 470 veya rx480 tasarım modellerini tercih etmelisin.
Haklısın sanırım işlemciyi 6402P ile değiştiriyorum. Anakart kalsın RAM 8 GB ekran kartına yatırım yapayım. Bütçem sınırlı ve baktım 6402P ile 6500 ile arasında dev bir fark yok.
Bu arada 6402P' nin içinden stok soğutucu çıkıyor mu?
Bu arada Bazooka güçlü bir anakart H110 chipsetleri tercih etmiyorlar. Ee B150M Gaming Pro ile de fark yok. Bu yüzden bunu tercih ettim. Bunun seviyesinde F/P ürünü önerir misiniz? ASUS veya MSİ. Olursa Gigabyte de olabilir.
Gigabyte B150M D3H alınabilir. RX 470 en ucuz modlei alabilirsiniz arada performans farkı yok soğutma olarak da fark yok 2-3 derece için fazla para vermeyin.
Gigabyte B150M D3H alınabilir. RX 470 en ucuz modlei alabilirsiniz arada performans farkı yok soğutma olarak da fark yok 2-3 derece için fazla para vermeyin.