I5 6500 ve R9 380x Sistem

Okorkmaz1

Hectopat
Daha fazla  
Satın almak üzere olduğum sistemden sizce iyi bir performans alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata GTX 970'li sistem toplanabilir.

R9 380x ile arada performans olarak aşırı bir fark olur mu?

Şuana kadar hiç Amd den şaşmadım ekran kartı konusunda. Ayrıca yeni nesil oyunlar artık yüksek GPU belleği istemekte hani almısken 300 400 fazla verip 390 8Gb 512 Bit tercih edilebilir 1300 felan galiba fiyatı suan işlemciye gelirsek benchmarklara bakarsak 6.Nesil intel işlemcilerde i5 ile i7 arasında iyi bir fark gözlemledim. i7 6700K 11000 puan alırken i5 6600k ise 7790 alıyor. benim kendi i5 4670 bile 7 bin puan alıyor . aradaki fiyat farkı pek yok i7 e yönelmenizi tavsiye ederim.

R9 380x ile arada performans olarak aşırı bir fark olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan da anlayabileceğimiz gibi bazı oyunlarda aşırı fazla FPS farkı var fakat fiyat performans açısından R9 380X gayet başarılı bir kart sizi aldığınıza pişman etmez. Ben sadece almışken daha iyisini alasınız diye böyle bir sistem oluşturdum.

Hangi siteden bu listeyi oluşturduğunuzu öğrenebilir miyim?

GTX 970'i Asus yaparak birde sisteme ssd eklemeyi düşünüyorum. Son hal olarak tablo bu. İyi bir performans alacağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…