i5 6500 ve RX 470 sistem PUBG'de kapanıyor

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 haftadır 15-20 dakika PUBG oynuyorum, bilgisayar kapanıyordu. Artık oyuna girer girmez acıyorum masaüstünden direkt kapanıyor. İşlemci testine soktum herhangi bir sıkıntı olmadı acaba işlemcim ısınıyor diye olabilir mi? Düşündüm bır sıkıntı olmadı, ekran kartı testine sokuyorum 15 saniye geçiyor ve kapanıyor bilgisayar. Ekran kartını cıkarıp temizledim yaptım tekrar testi kapanmadı ancak PUBG'ye girdim 5 dakika geçti yine kapandı. Sorun ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler.
  • İşlemci: i5 6500 Skylake
  • Ekran kartı: RX 470
  • PSU: Thermaltake 600W
  • Anakart: MSI B150M Bazooka
  • RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı ve işlemci sıcaklığını ölçen programlarla sıcaklığı ölçüp bakarsanız daha iyi olur

Fanlar düzgün çalışıyor mu? Aşırı ısınınca bilgisayar kendini kapatıyor olabilir. Eğer fan bozuksa parçalara zarar verebilir.

Fanlar düzgün çalışıyor mu? Aşırı ısınınca bilgisayar kendini kapatıyor olabilir. Eğer fan bozuksa parçalara zarar verebilir.
Hocam PUBG açıyorum. Msi afterburner giriyorum girer girmez 80 85 dereceye geliyor fanlar direk dönmeye başlıyor ve bilgisayar kapanıyor.
Hocam ekran kartı ve işlemci sıcaklığını ölçen programlarla sıcaklığı ölçüp bakarsanız daha iyi olur
Yaptım işlemci sıcaklıgı 72 73 ü zor görüyor test de ama ekran kartı testinde hemen sıcaklık tavan yapıyo PUBG deki gibi direk açar açmaz 80 derece fanlar dönüyor ve kapanıyor
Ekran kartı 80 85 dereceye çıkıyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…