i5 6500 ve RX 570 CS:GO'da darboğaz yapıyor

Lainen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepinize selam, ekran kartım RX 570 Gaming X. Diğer oyunlarda bir sıkıntı olmuyor ama CS:GO'da cidden kötü durumlar yaşıyorum. FPS'i sabitlediğim halde bile yine darboğaz oluyor. Sıkıntım şu aslında, ekran kartım çok ısınıyor ve 90 dereceyi görüyor ve droplar yemeye başlıyorum. Ardından tekrar 60-65 derecelere iniyor. Cidden canımı çok sıkıyor bu durum. Bunu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart throttle yapıyor, temizlik ve macun değişimi yapmışsınızdır herhalde yoksa yapın.

Macun değişikliğini hemen yapacağım ama işlemcim CS:GO'da 65 dereceyi hiç geçmedi. Throttle yapıyor mudur yine de?

Macun değişikliğini hemen yapacağım ama işlemcim CS:GO'da 65 dereceyi hiç geçmedi. Throttle yapıyor mudur yine de?

İşlemciyle alakalı bir durum yok. Ekran kartınız 90 derece hocam. Acilen çözmelisiniz bunu.

İşlemciyle alakalı bir durum yok. Ekran kartınız 90 derece hocam. Acilen çözmelisiniz bunu.

Geçenlerde undervolt yapmıştım ve oyun içinde sıcaklığı 70 derecede sabit kalmıştı ama bir anda bilgisayar kendini kapattı. Korktum açıkçası, undervolt işlemini karta göre nasıl ayarlayabilirim acaba?

CS:GO'da bile 90 dereceyi gören kartı undervolt ile kurtarabileceğinizi sanmıyorum. Termal macun değişimi yapmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…