Kapalı i5-6500 ve RX480 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce topladığım sistemimi paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Sistem pek kullanılmadı. Ekran kartı ve PSU sıfır olarak 13.02.2017 tarihinde takılmıştır. İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum. Battlefield 1 oyununda Ultra ayarlarda ortalama 80-100 FPS ile oynuyorum. En düşük 66 aldım ve onun resmini yükledim. Gördüğünüz gibi etrafta aşırı derecede bir çatışma vardı ve bombalar patlıyordu. :)

Sistem Garanti Durumu;
  • Ekran kartı ve PSU'nun garantisi ve faturası mevcuttur.
  • Diğer bileşenlerin şu anlık elimde faturası yok, Vatan Bilgisayar'a gidip fatura çıkartıp, garanti sürelerinin devam edip-etmediğini öğreneceğim.
Sistem Bileşenleri;
  • İşlemci: i5-6500
  • Anakart: ASUS Z170-K
  • Ekran Kartı: MSI RX480 Gaming X 8GB
  • RAM: Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2666 MHz
  • SSD: Sandisk 128 GB
  • HDD: WD Caviar Blue 1TB
  • Kasa: Zalman R1
  • PSU: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze

Fiyat: 3750TL.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
bf.jpg

Son düzenleme:
Merhaba sadece işlemci satıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce topladığım sistemimi paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Sistem pek kullanılmadı. Ekran kartı ve PSU sıfır olarak 13.02.2017 tarihinde takılmıştır. İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum. Battlefield 1 oyununda Ultra ayarlarda ortalama 80-100 FPS ile oynuyorum. En düşük 66 aldım ve onun resmini yükledim. Gördüğünüz gibi etrafta aşırı derecede bir çatışma vardı ve bombalar patlıyordu. :)

Sistem Garanti Durumu;
  • Diğer bileşenlerin şu anlık elimde faturası yok, Vatan Bilgisayar'a gidip fatura çıkartıp, garanti sürelerinin devam edip-etmediğini öğreneceğim.
Sistem Bileşenleri;

Fiyat olarak pek bilgim yok ama 4000TL düşünüyorum. Önerileriniz varsa fiyatı öldürmeden verebilirsiniz.

Eki Görüntüle 215714 Eki Görüntüle 215715 Eki Görüntüle 215716 Eki Görüntüle 215717 Eki Görüntüle 215718 Eki Görüntüle 215719 Eki Görüntüle 215720 Eki Görüntüle 215721 Eki Görüntüle 215722 Eki Görüntüle 215723

Hocam Merhaba,

Kusura bakmayın ama neredeyse düşündüğünüz tutara sistemin sıfırı toplanabiliyor. Sadece girip iki dakka Sinerji'den aynı PC'yi topladım. 4.280₺ fiyat çıktı. Yani parçalar ayrı ayrı firmalardan ve kampanya dönemlerinde alınırsa çok daha uyguna yani ortalama 4.000₺'ye toplanabilir.

Not : Sizin SSD'yi Sinerji de göremediğimden dolayı 120 Gb seçtim. Ama çok bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.

Hayırlı Satışlar

IMG_0081.JPG

Hocam Merhaba,

Kusura bakmayın ama neredeyse düşündüğünüz tutara sistemin sıfırı toplanabiliyor. Sadece girip iki dakka Sinerji'den aynı PC'yi topladım. 4.280₺ fiyat çıktı. Yani parçalar ayrı ayrı firmalardan ve kampanya dönemlerinde alınırsa çok daha uyguna yani ortalama 4.000₺'ye toplanabilir.

Not : Sizin SSD'yi Sinerji de göremediğimden dolayı 120 Gb seçtim. Ama çok bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.

Hayırlı Satışlar

Eki Görüntüle 215797

Seçtiğiniz anakart benimkiyle aynı değil. Ona rağmen fiyat olarak sizinkine yakın bir fiyat çıkıyor. Bunun farkındayım, fiyatı güncelledim. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Sistem Garanti Durumu;
Sistem Bileşenleri;

Fiyat: 3850TL.
Düşünürseniz Monster Abra A5 v6.1.3 ve üzerine para verebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı