i5 6500 vs i3 6100

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi i3 6100 mü yoksa i5 6500 mü? Hangisini önerirsiniz? Neden? İkisini de önermeyip i7 mi önerirsiniz?

Alabiliyosan 6700K al tabiki [emoji23] bana sorarsan i5 6500

Düşük bütçeye göre fiyat/performans istiyorum ve bu iki işlemci arasındaki farklar ne? Birisi boost ile hızını diğeri ile aynı değere getiriyor. Diğeri de hyper treading ile sanal iki çekirdek oluşturup aynı çekirdek sayısını yakalıyor. Hangisi daha iyi, neden?

Merhaba i 3 al ben gayet memnunum, bilgisayar bileşenlerine para harcama her sene telefon gibi yenisini çıkarıyorlar. İşini görür günlük kullanımda oyunlarda, video düzenleme yapacaksan başka tabi.

Teşekkür ederim ama sence bence değil de aradaki farkın ne olduğunu net olarak söyleyebilecek olan birisi var mı?

Render ve oyun konusunda i5 6500 daha iyi. Ayrıca i3 6100'de 2 gerçek 2 sanal çekirdek varken i5 6500'de 4 gerçek çekirdek bulunuyor. Bütçeniz varsa i5 6500 almanız çok daha iyi olur.

İ5 almalisin dostum senin şuan dediğin , dual core ile core 2 duo arasındaki fark gibi, sanal çekirdek ve gerçek çekirdek farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…