i5 655K Sisteme 400 TL Anakart Önerisi

oguzhantunc

Decapat
Bilgisayarımın sistem özellikleri şu şekilde:

Resimde görünmüyor ama anakartımın markası da American Megatrends.

Bilgisayarımı yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum. Aldığım andan itibaren mavi ekran hatası veriyor. Tamire göndersem de fayda etmedi.Genelde verdiği hatalar Driver Not Less or Equal, Page Fault in Nonpaged Area ve System Service Exception. 2 ram'i de farklı slotlarda denedim ve memtest86 ile test ettim herhangi bir sorun çıkmadı.Diğer aygıtlarda da bir sorun yok.(mouse, klavye vb.)Ekran kartı driverları güncel olmasına rağmen tekrardan kaldırıp en güncel driverı yükledim. 4 gün önce format attım win10 yükledim.Yükledikten bir 10-15 dakika sonra yine mavi ekran verdi. HDD'de sorun varmı diye HDTune programıyla kontrol ettim. Sonuçlar şu şekilde:

Harddiskte de bir sorun olmadığını düşünüyorum. Artık son çare anakartı değiştirmeye karar verdim fakat hangi anakartı tercih etmem gerektiği konusunda pek bir bilgim yok. PC özelliklerime bakarak yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem Max. 400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…