Bak dostum birine cahil demeden önce o kişiyi az buçuk tanıman gerekir. Bir ürün serisi hakkında genelleme yapacaksan da tüm seriyi bilmen lazım, kıvırmaya gerek yok. Bahsettiğin kartları çıktığı dönem kullanmış birisiyim. Arkadaşın sistemine en temiz 1030 gider. gidip 150 200 watt çekecek olan 10 senelik kartları önermek nasıl bir cahillik anlamıyorum.
Bak dostum birine cahil demeden önce o kişiyi az buçuk tanıman gerekir. Bir ürün serisi hakkında genelleme yapacaksan da tüm seriyi bilmen lazım, kıvırmaya gerek yok. Bahsettiğin kartları çıktığı dönem kullanmış birisiyim. Arkadaşın sistemine en temiz 1030 gider. Gidip 150 200 watt çekecek olan 10 senelik kartları önermek nasıl bir cahillik anlamıyorum.
İlk kim cahil dedi bir konuşmaya bakın. Ayrıca arkadaş PSU sunu söylemedi bile söylese ona göre bir ekran kartı söylerdim. Benim önerdiğim kart GTX750 kardeşim sen şu an cımbızlama yapıyorsun ben o kadar eski kart bile alınır GT alınmaz diyorum. Kibarca bana cahil demeyerek tartışsaydınız bu kadar agresif olmazdım.
Ayrıca arkadaş PSU sunu söylemedi bile söylese ona göre bir ekran kartı söylerdim. Benim önerdiğim kart GTX750 kardeşim sen şu an cımbızlama yapıyorsun ben o kadar eski kart bile alınır GT alınmaz diyorum
Arkadaş PSU söylemese bile GTX460 çok eski, desteği kesilmiş, performansına göre aşırı güç çeken (160W TDP'si var ) bir kart. GT1030 GDDR5 versiyonu zaten GTX750 ayarında ve 750'ye göre daha güncel bir GPU.
Driverlar hep sorun yaratabiliyor. Ben Intel HD driverimi güncellemiştim, adamlar son çıkan sürümü bozuk yapmışlar. Gittim driveri silip eski sürümü yükledim, boş zaman kaybıydı.
Ben şu an RX 580 kullanıyorum az güncelleme yapmaya çalışıyorum çünkü hakikaten AMD güncelleme konusunda biraz sıkıntılı ama sizin yaşadığınız bayağı kötü bir deneyim işte bende kötü deneyimlerimi NVIDIA'da yaşadım. AMD tam bir fiyat performanstır ama biraz elektrik yer canavar misali.
Ben şu an RX 580 kullanıyorum az güncelleme yapmaya çalışıyorum çünkü hakikaten AMD güncelleme konusunda biraz sıkıntılı ama sizin yaşadığınız bayağı kötü bir deneyim işte bende kötü deneyimlerimi NVIDIA'da yaşadım. AMD tam bir fiyat performanstır ama biraz elektrik yer canavar misali.