i5 660 oyunlarda System işlemi çok fazla CPU kullanıyor

The Exorcist

Hectopat
Yer
shurima
Daha fazla  
Meslek
Dolandırıcı
Merhaba dostlarım. Benim PC'de daha önce Windows 10 1511 vardı ve çok memnundum. Sonra sistem ve sıkıştırılmış bellek oyuna girince çok fazla CPU kullanıyordu. Ardından Windows 8.1 yaptım ama bu sefer de oyuna girince System çok fazla yiyor.
İşlemci: i5 660.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısııııııııı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım bu sorun neden ortaya çıktı? Bu hata birkaç gün önce aniden ortaya çıktı o zaman sistem Windows 10 1511 idi neden oyuna girince sistem ve sıkıştırılmış bellek çok fazla oluyor Windows 8.1 yapınca da System çok fazla yiyor! Yalnız ben yakın zamanda bilgisayara SSD taktım onunla bir bağlantısı olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Benim anlamadığım bu sorun neden ortaya çıktı? Bu hata birkaç gün önce aniden ortaya çıktı o zaman sistem Windows 10 1511 idi neden oyuna girince sistem ve sıkıştırılmış bellek çok fazla oluyor Windows 8.1 yapınca da System çok fazla yiyor! Yalnız ben yakın zamanda bilgisayara SSD taktım onunla bir bağlantısı olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözeceğim?
hocam arka plandaki uygulamaların ismini youtubeye yazıp nasıl kapatılır diye aratın illa ki bir video bulursunuz en az %40 rahatlar bilgisayarınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı