i5 660 Sistem ne kadar eder?

akashifudou

Decapat
Daha fazla  
Selamlar abiler. Öncelikle vasat sistemimi şuraya koyayım ki bilginiz olsun, sonrasında soruma başlayayım.
Intel Core i5 660.
Intel H55.
AMD R7 240 2 GB.
2x4GB DDR3.
300W 80+falan olmayan dandik bir PSU.
Hitachi 320GB HDD.

Şu sıralar PC toplamak biraz mantıksız stoklar yüzünden bunu biliyorum ama bu sistemin beni en fazla 2 yıl daha idare edebileceği de bir gerçek bu yüzden size danışmak istedim.

Sizce bilgisayarımı satabileceğim maksimum fiyat nedir? Geçenlerde Letgo'ya koymuştum 2500e bir adam yazdı çocuğuma doğum günü hediyesi yapacağım diye benim de içim cız etti. Satmadım adama dilim varmadı gerçek fiyatının bu olmadığını söylemek biraz zordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam normalde karşıyım fakat ne verirlerse satın ardınıza bakmayın. Piyasa o kadar kötü ki en yüksek teklif verene bile verebilirsiniz. Eğer ki kaza bela 2000TL ve üzerine satabilirseniz üzerine birazcık koyup aslanlar gibi bir APU sistem alır hayat standartınızı yukarı çekersiniz.

Not: Bana kalırsa cidden pek bir şey etmez ama bu piyasada dolandırın geçin.

Keşke ikinci el piyasasında ki herkes sizin gibi olsa.

Keşke ikinci el piyasasında ki herkes sizin gibi olsa.

1600 TL'ye bir şekilde satarsınız. Gibime geliyor.

1600TL'nin üstünü görmeyeceğim biliyorum ama bir yandan da kar etmem lazım arada kalsam da mecburen yüksek fiyata satacağım sanırım güzel düşünceleriniz için sağolun ikinci bir şey sormak istiyorum APU sistemin karlı kısmı nedir ekran kartı olmadan zorlanır mıyım tekrardan teşekkürler.

Çok zorlasan anca 2.000 ederi var. Bu arada yanlış anlama sistem "Turbox Gaming PC" sistemine benziyor .

Benimde içim cız etti, kaça satarsın bilmiyorum ama kazık fiyata satmamakla doğru bir iş yapmışsin bence.

APU sistemin karlı kısmı nedir ekran kartı olmadan zorlanır mıyım tekrar teşekkürler.

APU sistem ucuz olması ve fiyat performans açısından doyurduğu için tercih ediliyor. Şu an ortalama bir PC 6000 TL gibi tutarlara gelirken sizi taşıyacak çok mutlu ettirmese de üzmeyecek bir APU sistemi 3500-4000 TL'ye alabiliyorsunuz.
Uygun olma sebebi harici GPU bulunmaması. Bunun eksi yönü tabii ki GPU'nun çok fazla kuvvetli olmaması fakat AMD öyle bir sistem yapmış ki hem RAM hem de CPU'dan beslenerek çok güzel performanslar ortaya koyuyor.

Bilgilendirme için sağol sonradan stok gelirse GPU ekleyebileceğimi söyledi bir arkadaşım büyük ihtimalle bir APU toplamak tek çıkar yol gibi duruyor.
Çok zorlasan anca 2.000 ederi var. Bu arada yanlış anlama sistem "Turbox Gaming PC" sistemine benziyor .
Cahildik hocam... Fmfnfndnfnfnrnr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…