K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #11 SSD varsa Windows 10'a geçebilirsin HDD varsa 8.1 kur yada 7'de kal.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #12 EFE_KAYGISIZ dedi: Lenovoz580.4 GB RAM 120GB Adata SSD gerisi yukarıdaki sistem ile tamamen aynı Windows 10 kurmak istiyorum. RAM konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Sitesinden. Sürücülerine baktım. Windows 8.1 için sürücüler var uyumluluk konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam yeter ancak rahat kullanmak için burada yazdığımı size de öneririm. HaWlI KuLlANIcI dedi: Geçebilirsiniz hocam ancak HDD kullanırsanız şu konudaki işlemleri uygulayın ISO dosyasına. Alternatif olarak 8.1 kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
EFE_KAYGISIZ dedi: Lenovoz580.4 GB RAM 120GB Adata SSD gerisi yukarıdaki sistem ile tamamen aynı Windows 10 kurmak istiyorum. RAM konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Sitesinden. Sürücülerine baktım. Windows 8.1 için sürücüler var uyumluluk konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam yeter ancak rahat kullanmak için burada yazdığımı size de öneririm. HaWlI KuLlANIcI dedi: Geçebilirsiniz hocam ancak HDD kullanırsanız şu konudaki işlemleri uygulayın ISO dosyasına. Alternatif olarak 8.1 kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...