i5 6600 Gtx 1070 GTA 5 kasma sorunu

Blurres

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın technopat üyeleri ben temmuzda başlıktaki gibi bir sistem topladım suan gta 5'i i indirdim ama gpu kullanımı çok düşük kalıyor sistemim windows 10 sürücüler güncel işlemiyle alakalı bir darboğaz söz konusu değil. Sıcaklık değerleri normal. Hatta benchmarkı başlattığım zaman çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Çözünürlük olarak FULL HD'yi de denedim 2K'yı da sonuç aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunu buldum grass kalitesini normalden yükseğe alınca çalışmayı durdurdu hatası geliyor

yani grass kalitesi hakkında bir sorun var normal ayarındayken çalışmayı durdurdu hatası vermiyor ama high alınca veriyor bu arada kasma sorunu olmamaya başladı

Arkaşlar sorun söyle güncellenmiştir çimen kalitesini normalden yukarı alınca çalışmayı durdurdu hatası almam ve araba sürerken gpu kullanımın düşmesi

Ekran kartı yeni çıktığı için sürücülerde bir sorun çıkmış olabilir. Sürücüleri her zaman güncel tutun. İleride düzeltebilirler. Geforce experience öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…