i5 6600 işlemcinin GPU'sunu Kullanma

Cihan Akrebimsi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım. i5 6600 işlemcim var. Ekran kartını bir kaç hafta sonra alabileceğim. Şimdi iki sorum var.
1. İ5 6600 de işlemciden ekran kartını kullanacak değil mi? Bunu otomatik kendisi mi ayarlıyor?
2. Daha sonra bu ayrılan ekran kartı desteği ekran kartını taktığımda işlemciden ekran kartı için ayrılan bölüm kalkıyor mu?
Tam olarak bu sistem nasıl işliyor? Tam olarak belirtemedim galiba ama umarım anlayan biri çıkar

İşlemcinin ekran kartını kullanmak için monitörü anakartın arka kısmındaki yerlere bağlayın. Intel sürücülerini kurun ve işlem tamam. Ekran kartı aldığınızda ekran kartının üreticisi hangi firmaysa onun sürücülerini kurun ve ekranı ekran kartının arkasına bağlayın. Eski sürücünüzü de silin. Bunları yapmanız yeterli.

Bende de var aynı durum nerdeyse. R9 390 ekran kartım var. Ram arızasından dolayı servise gitti. İşlemci gpusu ile oyun oynayayım dedim hem görüntü kötü hem 20 fps alıyorsun.
gta 5 1080p en düşük ayarlar 20 fps.

Monitörünü anakartına takıcaksın. HDMI-DVI-VGA anakartlarda genelde bu ekran girişleri olur. Monitörünüzün girişi hangisiyse ona takın. İntel Dahili grafik kartı sürücüye gerek duyar. Takın ilk ateşlemede ekrana tüm bilgisayar bilenşenleriniz ve Intel 530 HD Graphics diye çıkacaktır. Sonra da hangi işletim sistemini kullanacaksanız onun kurulumunu yapacaksınız. Sonra ekran sürücüsünü indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…