Öncelikle herkese selamlar. Yaklaşık 3 hafta kadar önce bilgisayar toplamıştım. Fakat çok can sıkıcı bir problemle karşı karşıyayım. Bilgisayarım belirsiz bir kullanım süresinden sonra kendi kendine kitleniyor ne fare ne de klavye çalışıyor. Kasa içerisindeki her şey çalışıyor gözüküyor fakat görüntü bir resim gibi kalıyor. Kimi zaman oyun oynarken kimi zaman da sosyal medyada gezinirken oluyor bu. Birde kasa içinden kulak tırmalayan ince bir ses geliyor bilgisayar kapalıyken bile bu ses duyulabiliyor sanırım güç kaynağı bu sesi yapıyor. Kıssadan hisse sizden yardım istiyorum daha öncede bu konuyu açtım fakat yardım görmedim. Sistem özelliklerini bırakırım aşağıya.
Şimdiden teşekkürler.
Kingston V300 SSD serisi biraz sıkıntılı bir seri sorununuz SSD'den kaynaklanıyor olabilir. İade hakkınız var ise iade edip Kingston Hyperx modelini almanızı tavsiye ediyorum.
Kingston V300 SSD serisi biraz sıkıntılı bir seri sorununuz SSD'den kaynaklanıyor olabilir. İade hakkınız var ise iade edip Kingston Hyperx modelini almanızı tavsiye ediyorum.
Ekranın resim gibi donması bileşenlerin (Ramların özellikle) tam oturmamasından kaynaklanır genelde. Montajlanıp geldiyse yolda darbelerden yerinden çıkma olmuş olabilir. Ramların, işlemci soğutucusunun iyi yerleştirilmesi lazım. Bilginiz yoksa servise bu konuda da ricada bulunabilirsiniz. Bilgisayarı da bu şekilde daha fazla kullanmayın. Ram pinlerinde temassızlıktan dolayı ark oluşturup Ramları yakabilirsiniz!
Ekranın resim gibi donması bileşenlerin (Ramların özellikle) tam oturmamasından kaynaklanır genelde. Montajlanıp geldiyse yolda darbelerden yerinden çıkma olmuş olabilir. Ramların, işlemci soğutucusunun iyi yerleştirilmesi lazım. Bilginiz yoksa servise bu konuda da ricada bulunabilirsiniz. Bilgisayarı da bu şekilde daha fazla kullanmayın. Ram pinlerinde temassızlıktan dolayı ark oluşturup Ramları yakabilirsiniz!