Fakat ben HDD 1T kurmayı planlıyorum ama olmazsa SSD de windows ve macOS bir anda çalışır mı? Ethernet modelini nereden öğrene bilirim? Son soru olarak kurulum dosyalarını nereden indire bilirim?
Ethernet modelini AIDA64 indirip bakabilirsiniz, isterseniz HDD'ye kurabilirsiniz ama takılmalar/yavaşlamalara olabilir, Windows ve macOS aynı diskte çalışır. Diski uyumsuz mu diye sormuştum ama disk uyumunda bir sorun yok sanırım, yani sorunsuz kurarsınız.
Monterey imajı:
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Hocam donanım kimliğini atabilir misiniz? Büyük ihtimalle destekliyordur ama yine de bakalım. Donanım kimliğine bakmak için aygıt yöneticisinden Realtek PCIe Gbe Family Controller'a sağ tıklayıp özelliklere basıp ayrıntılardan donanım kimliğini seçin.
İnternet kullanmayacaksanız önemsiz. AIDA64 ile öğrenip belirtebilirsiniz(• 1 x Realtek® RTL8111H Gigabit LAN controller). HDD'ye kurarsanız tatmin olmayıp Windows'a dönersiniz. SSD'de alan varsa SSD'den bölüp kurabilirsiniz. Monterey kurun.
İnternet kullanmayacaksanız önemsiz. AIDA64 ile öğrenip belirtebilirsiniz(• 1 x Realtek® RTL8111H Gigabit LAN controller). HDD'ye kurarsanız tatmin olmayıp Windows'a dönersiniz. SSD'de alan varsa SSD'den bölüp kurabilirsiniz. Monterey kurun.