İ5 6600 Tabanlı RX 480 Sistem

hodorsayshodor

Kilopat
Daha fazla  

RX 480'i 1000 TL'den saydım. Kulaklık + klavye ile beraber 4000 TL ediyor. Sizce nasıl? (İleride 8GB RAM daha ekleyeceğim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı 2133 mhz olan Msı Gaming m3 modelini tavsiye ederim.

Mouse hediyeli olduğu için onu tercih ettim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önerim rami 2666 mhz alman. Bir de i5 6600 yerine 6500 al. Aralarında pek fark yok paran cebinde kalır. Ayrıca monitörü alınca yorumlarını bekliyorum. Beğenirsen bende bunu alabilirim.

Sinerjiden topladım. Abartı derecede ucuz değil. Yani listedeki fiyat KDV hariç. Mesela işlemciye girdiğin zaman 600 lira yerine başka bir fiyat göreceksin. Ama ucuzdur.

Önerim rami 2666 mhz alman. Bir de i5 6600 yerine 6500 al. Aralarında pek fark yok paran cebinde kalır. Ayrıca monitörü alınca yorumlarını bekliyorum. Beğenirsen bende bunu alabilirim.
Ben de çok merak ediyorum. Viewsonic'in ghosting problemini çözdüğünü umuyorum. Hem Teknoseyir hem de Technopat incelemelerinde iyi yorumlar bırakmışlar. Hadi hayırlısı

Sistemin son hali bu. Aslında şuan için 8gb ram alacağım ileride 8gb daha alıp ekleyeceğim.Monitör yine aynı VX2457. Mouse, klavye, kulaklık ile beraber 4.100 TL ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…