Kardeş ben sana dünyanın en meşhur sitelerinden kaynak atıyorum sen gidip bana kaynağı olmayan 80+ plus özelliği var boşuna vermez diyerek koyuyorsun. Tercih senin arkadaş çok biliyor gerçekten sanıyor ki başka bir cevapta tartıştığımız için ona ters cevap verdim ama anlamıyor ki ondan önce ben cs, cx ve vs serileri iyi değil dedim.
Cx serisi sorunlu bir seridir bir kaç ay kullandıktan sonra cızırtı yapmaya başlar. Arkadaşıma zamanında Corsair 400R ve Cx 750 aldık sistemden ses gelmiyor sadece güç kaynağı cızırtı yapıyor 3 kere değişim yaptık en sonunda iade edip Cooler Master aldık halada taş gibi güç kaynağı. Tavsiyem Cooler Master B700 serisine bakmanız olacaktır veya High Power 750W 80+ Bronze modeline de bakabilirsiniz.
Cx serisi sorunlu bir seridir bir kaç ay kullandıktan sonra cızırtı yapmaya başlar. Arkadaşıma zamanında Corsair 400R ve Cx 750 aldık sistemden ses gelmiyor sadece güç kaynağı cızırtı yapıyor 3 kere değişim yaptık en sonunda iade edip Cooler Master aldık halada taş gibi güç kaynağı. Tavsiyem Cooler Master B700 serisine bakmanız olacaktır veya High Power 750W 80+ Bronze modeline de bakabilirsiniz.
AHA . Teşekkür ederim bu mantıksız yoruma karşı mantıklı bir cevap verenlerden olduğunuz için. 80 plus özelliği var diye iyi sanıyor arkadaş Arkadaş gidip codegen alsın o zaman onlarda da 80+ özelliği mevcut.
Kendi sistemime haftasonu sınu güç kaynağı alacağım ve bu model de karar kıldım sizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. High Power Element Bronze II 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Veya ürünün 750W modeline de bakabilirsiniz ama 600W fazlasıyla yeterlidie ve ekran kartını R9 390 almanızı öneririm.
Kardeş ben sana dünyanın en meşhur sitelerinden kaynak atıyorum sen gidip bana kaynağı olmayan 80+ plus özelliği var boşuna vermez diyerek koyuyorsun. Tercih senin arkadaş çok biliyor gerçekten sanıyor ki başka bir cevapta tartıştığımız için ona ters cevap verdim ama anlamıyor ki ondan önce ben cs, cx ve vs serileri iyi değil dedim.
Şöyle açıklamak lazım sana. Seasonic, Fsp, High power neden aynı watt bölümlerinde pahalı olabiliyor açıklayayım. Bunlar ''ana'' psu üreticileri yani o meşhur evga, corsair in üst seviyelerini, zalman gibi markaların güç kaynaklarını da zaten bunlar üretmektedir. Bunlar kendi ürünlerini başka markalara sağladıklarından daha sağlam yapması acayip ve daha ucuz olması saçma olsa gerek. High power ürünleri ''daha kaliteli bileşenler'' içerir. Sadece watt anlamında bakmayın uzun ömürlü olma durumu, o.c olma durumu, yük altında verdiği performansı değerlendirmek lazım.