hodorsayshodor Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #1 Sistem bu. Sizce iyi mi?
Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 21 Haziran 2016 #2 Ekran katın nedir ?
Austin Electric Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 150 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #3 Sistem iyi ama Windows'u Kinguin gibi sitelerden alabilirsin. Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun?
hodorsayshodor Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #4 Başlıkta yazmıştım ama mod değiştirmiş. Ekran kartım RX 480. Austin Electric dedi: Sistem iyi ama Windows'u Kinguin gibi sitelerden alabilirsin. Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows'u ben de tam bilemiyorum. Sinerji'den alınca direk kuruyorlar WİN10'u. BIOS'le falan uğraşmaya gerek kalmaz diye öyle düşündüm. Ama yardımcı olabilirsen iyi olur.
Başlıkta yazmıştım ama mod değiştirmiş. Ekran kartım RX 480. Austin Electric dedi: Sistem iyi ama Windows'u Kinguin gibi sitelerden alabilirsin. Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows'u ben de tam bilemiyorum. Sinerji'den alınca direk kuruyorlar WİN10'u. BIOS'le falan uğraşmaya gerek kalmaz diye öyle düşündüm. Ama yardımcı olabilirsen iyi olur.
SADIKHASKIRIS Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 16 Yer ankara Daha fazla Meslek mimar 21 Haziran 2016 #5 Windowsa 271 tl verilirmi ya git indir bi siteden kur flashla ekran kartına felan takviye yaparsın.
hodorsayshodor Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #6 SADIKHASKIRIS dedi: Windowsa 271 tl verilirmi ya git indir bi siteden kur flashla ekran kartına felan takviye yaparsın. Genişletmek için tıkla... Korsan kullandım. Memnun kalmadım.
SADIKHASKIRIS dedi: Windowsa 271 tl verilirmi ya git indir bi siteden kur flashla ekran kartına felan takviye yaparsın. Genişletmek için tıkla... Korsan kullandım. Memnun kalmadım.