BulanıkMantık

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki kriterlere uygun olarak oyun için sistem toplamaya çalıştım. Kurban bayramına kadar araştırma aşamasındayım. Sonrasında ürünleri uygun fiyatlı sitelerden toplamaya başlayacağım. Sizlerin değerlendirmelerinizi önerilerinizi mutlaka bekliyorum. Şimdiden herkesin eline koluna sağlık.

Bileşen KriterÜrünFiyat
Anakart
  • İntel 1151 işlemci desteği
  • DDR4 Ram desteği
  • Min 2133-2400 mhz ram desteği
  • M2 port olması
  • ATX
  • 3.1 USB ( Min 2 Adet )
Min-Max (600-650) TL
Ekran kartı
  • GTX 1070
Min-Max (1900-2000) TL
İşlemci
  • 1151 soket
Min-Max (750-800) TL
Bellek
  • Min 2133 mhz
  • CL değeri düşük
  • 16 GB
Min-Max (250-300) TL
Güç Kaynağı
  • Min 600W - Max 750w
  • 80+ Gold Sertifikalı
  • Modüler
Min-Max (400-450) TL
SSD
  • 240-256 GB
Min-Max (600-650) TL
Harici Harddisk
  • Min 2 TB
Min-Max (350-400) TL
Soğutucu
  • 1151 Soket Uyumlu
  • Min 12 cm fanlı
Min-Max (150-200) TL
Kasa
  • ATX
  • Pencereli
  • Güç kaynağı olmayan
  • 3.1 USB port
Min-Max (250-300) TL
Mouse-Klavye Min-Max (100-150) TL
Toplam ( Min ) 5350 TL
6000 TL
[TBODY] Toplam ( Max ) [/TBODY]

Bu sistemlerden birini de seçebilirsin. Son sistem için monitör de alabilirsin. Bellek 2x8 şeklinde olmadığı için seçtim. Farklı sitelerden daha ucuza da toplanır. Sana kalmış neye ihtiyacın var ise onu seç.

Ek bilgi; elimde monitör olarak LG 32" var. Biliyorum büyük ve oyun için ideal değil ama uzaktan oynamayı seviyorum, görüntüsü de hoşuma gidiyor. DSR ile 1070 için uygun seviyeye geleceğini umuyorum. Yazdıgım parçalardan şuan sahip olup kullanan varsa; iyi mi kötü mü performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Ürünleri hangi siteden topladığını öğrenebilir miyim? Baya indirimli görünüyor fiyatler normale göre. Harddisk olarak da harici harddisk kullanmayı düşünüyorum. Mobilite açışından daha iyi olur diye düşündüm.

Sinerji. Bende ek olarak harici kullanıyorum. İki ev de iki bilgisayar olduğu için baya işime yarıyor.

Sinerji. Bende ek olarak harici kullanıyorum. İki ev de iki bilgisayar olduğu için baya işime yarıyor.
Bende öyle düşünüyorum.

Kurban bayramından sonra sistemi toplayacağım için , şimdiden oyunları indirebilmek adına aşağıdaki harici harddisk 360 TL almış bulunmaktayım. Performansını merak eden arkadaşlar için kurban bayramından sonra tüm ürünlerle birlikte fotoları ve test videolarını atmayı düşünüyorum.

@Recep Baltaş sizinde sistemle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Değerlendirebilirseniz çok sevinirim.

Seagae 3 TB Back Up Plus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…