i5-6600 ve GTX 1060 Sistem Toplama

mericyunusmert

Hectopat
Daha fazla  
Forumda yeniyim, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Sistemin uyumlu olup olmadığını söylemenizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde Vatan Bilgisayar montajı yapıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumlu fakat daha iyisi alınır.

Vatan montaj yapıyor ama kesinlikle ordan almamalısınız.

Hem çok kazık hem de personelleri genelde ilgisiz.

Vatan montajı yapar ancak ne kadar kazık olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, aynı paraya en ucuz ve güvenilir yerlerden bunu topladım, sizinkinden çok daha iyi:

ePttAVM - MSI RX 480 GAMING X 8GB 256Bit GDDR5
Intel KabyLake Core i5 7600 3.5GHz 6MB 1151p İşlemci - incehesap.com
Hi-Level 8GB Desktop Bellek (HLV-PC17066D4/8G)
Asrock B250M PRO4 Intel B250 2x PCIe x16 G3 2400MHz DDR4 Fiyatı
WD 1TB Blue Sata3 7200rpm 64 Mb Hard Disk (WD10EZEX) - incehesap.com

Burası 3190 TL yapıyor. Sizinkinden yaklaşık 50 TL daha fazla ancak arada inanılmaz bir fark var. Yalnız kasa, PSU gibi bileşenleri neden dahil etmediniz anlamadım. Eğer elinizde yoksa ve alınacaksa söyleyin, onları da eklerim.

Montajı kendiniz videoları izleyip yapabilirsiniz, gayet basittir.

Güzel olmuş hocam da RAM'ler Hi-Level olmasa daha mı iyi olur ? :/

Bence nanokatalog.com'u da bir ziyaret edin. Ben de yakın zamanda bir sistem topluyacağım ve fiyatları çok araştırıyorum. Ulaştığım en iyi fiyatların çoğu nanokatalog'da. Kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Vatan'a göre fiyat farkı en az 100 lira diyebilirim.

İşlemci:Intel KabyLake Core i5 7400 3.0GHz 6MB 1151 İşlemci - incehesap.com
Anakart:Gigabyte GA-B250M-D2V Intel Anakart Anakart
RAM:Crucial 8GB 2133MHz DDR4 Ram (CT8G4DFD8213) Fiyatı
Ekran kartı:Sapphire Rx480 Nitro+ 8gb Gddr5 256bit Ekran Kartı - 11260-01-20g - n11.com
HDD:Toshiba P300 1TB High-Performance Hard Disk (HDWD110UZSVA) Hard Disk
Kasa ve PSU:Aerocool GT-A 600W USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Kasa Fiyatı
Sizin bütçenize uygun kasa ve PSU dahil en iyi sistem bence. Bence arkadaş bu konularda fazla bilgili değil o yüzden kasa ve PSU koymamış.

@ShadYaqz hocam seni beni cebinden çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…