Forumda yeniyim, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Sistemin uyumlu olup olmadığını söylemenizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde Vatan Bilgisayar montajı yapıyor mu?
Vatan montajı yapar ancak ne kadar kazık olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, aynı paraya en ucuz ve güvenilir yerlerden bunu topladım, sizinkinden çok daha iyi:
Burası 3190 TL yapıyor. Sizinkinden yaklaşık 50 TL daha fazla ancak arada inanılmaz bir fark var. Yalnız kasa, PSU gibi bileşenleri neden dahil etmediniz anlamadım. Eğer elinizde yoksa ve alınacaksa söyleyin, onları da eklerim.
Vatan montajı yapar ancak ne kadar kazık olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, aynı paraya en ucuz ve güvenilir yerlerden bunu topladım, sizinkinden çok daha iyi:
Burası 3190 TL yapıyor. Sizinkinden yaklaşık 50 TL daha fazla ancak arada inanılmaz bir fark var. Yalnız kasa, PSU gibi bileşenleri neden dahil etmediniz anlamadım. Eğer elinizde yoksa ve alınacaksa söyleyin, onları da eklerim.
Bence nanokatalog.com'u da bir ziyaret edin. Ben de yakın zamanda bir sistem topluyacağım ve fiyatları çok araştırıyorum. Ulaştığım en iyi fiyatların çoğu nanokatalog'da. Kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Vatan'a göre fiyat farkı en az 100 lira diyebilirim.