i5 6600 ve GTX 970 Sistem için kasa önerisi

Üç adet harici fanıda eklersek toplamda ne kadar tutar?

Ben z11 de 5 fan var sanıyordum.

Bence fan ekleme bir süre idare et sıvı soğutma alınca eklersin kasada gelen iki fanı öne takarsın arkaya başka fan eklersin 12 cm lik radyatörde zaten 2 fan geliyor 2 tane daha takıp eklersin.

Bence fan ekleme bir süre idare et sıvı soğutma alınca eklersin kasada gelen iki fanı öne takarsın arkaya başka fan eklersin 12 cm lik radyatörde zaten 2 fan geliyor 2 tane daha takıp eklersin.
Ben sıvı soğutmayı uzun ömürlü düşünüyorum şöyle söyliym 3 4 yıl sonra sıvı soğutmaya geçerim çünkü şuan kullandığım işlemcide K ibaresi yok anca işlemci değiştirince yaparım bunu ama şuan uzun vadede idare edecek ve sonra sıvı soğutmayı destekleyecek oyun bazlı bir kasa lazım.
ZALMAN Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA 7 fan yuvası varmış ama üzerinde 2 fan ile geldiğini söylüyorsunuz. Şimdi kasa haricinde 750w 80+ güç kaynağı 8 gb 2133 ddr4 x1 ram birde CM Hyper 212 evo işlemci soğutucu alacağım bütçem toplam 1200 civarı o yüzden biraz kısmaya çalışıyorum.

Dark N10 kullanıyorum 5 adet 12 CM fan ile geliyor. Kasa çok şık ve kaliteli. Sıvı soğutmaya da uygun bence hemen elememelisin.

Ayrıca İ5 6600'ün çarpan kilidi kapalı OC nasıl olacak?

Dark N10 kullanıyorum 5 adet 12 CM fan ile geliyor. Kasa çok şık ve kaliteli. Sıvı soğutmaya da uygun bence hemen elememelisin.

Ayrıca İ5 6600'ün çarpan kilidi kapalı OC nasıl olacak?
OC olmayacak ilerki zamanlarda işlemci değiştireceğimi düşünerek hareket ediyorum.

Evet arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum. Güçlü bir hava soğutmaya sahip kasa arıyorum. Örnek kasa dark n10 fakat biraz daha kaliteli olsun istiyorum. Üzerinde kaç fan geldiği önemli 5+ olsa çok güzel olur. Bütçem 400 lira ister fanlar üstünde gelsin ister harici fanlarla beraber 400 liraya gelsin. 400 lirayı geçmesinde nasıl olduğunun bir önemi yok. Anakartım MSI B150M Bazooka. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
2 fan ve 400 lira. Parasının hakkını en iyi veren kasalardan biri. Çok kaliteli ve kablolama dostu. Sosyal'de herhangi birine sorun aynısını söyler.

2 fan çok yeterli. Ben fansız kullandım 1 hafta. GPU en fazla 75, işlemci de 80 derece oldu. Stok soğutucuyla. Fan gereksinimini çok abartıyorsun. Eskiden o kadar fan lazımdı şimdi gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…