i5 6600 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

mmucahitsrdm

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen sene sizler sayesinde güzel bir bilgisayar toplamıştım. Şimdi yine kuzenim için sistem toplayacağız. Sizlerden yine yardımlarınızı bekliyorum. Aklımızdaki sistemi ekran görüntüsü şeklinde resim olarak ekledim. SSD, kasa ve monitör eklemedik. Hem sistemin geneli için hem de saydığım bu 3 bileşen işin önerilerinizi bekliyorum. SSD olsun istiyoruz. Ekran kartını veya işlemciyi düşürebiliriz. Bütçemiz 3500 TL'dir. (Monitör hariç)

Teşekkür ederim.

Bellek 8GB olsun 970 fazla güç tüketmez 6600 ve 970i Zalman Z3 600LE ile kullanırsın hemde ucuza gelir. Anakartı da Gigabyte Z170-HD3P modeli yapabilirsin veya MSI Z170A PC Mate senin için daha iyi olur

Hangi alışveriş sitesinden topladınız öğrenebilirmiyim?

Eksen Bilgisayar'dan topladım.

Arkadaşlar tekrardan rahatsız etmek istiyorum bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Ekran kartını bütçeyi düşürmek amacıyla r9 380 alsam nasıl olur sizce ? Veyahut r9 380 yerine r9 285X mi almalıyım ?. Sizlerden şunu bekliyorum aslına bakarsanız, 970 çok pahalı geldi bana. Onun yerine başka bir ekran kartı koymak istiyorum. Yada işlemciden mi kısmalıyım bilmiyorum. Tekrar yardımcı olursanız sevinirim.

Ram'den kısmalısın bence. Ama kesinlikle nerden kısarsan kıs gtx 970 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…