i5 6600 ve R9 390 Sistemi Satıp Laptop Almak

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Trabzon'da okuyorum yurtta kalıyorum. Masaüstü bilgisayarımı götüremiyorum yazın yatay geçiş yapacağım 6 ay bilgisayara ihtiyacım var. Bilgisayarımı satsam ne kadar eder? Alacağım laptop ne kadar idare eder beni? Kafamda birkaç fikir var hangisi daha mantıklı.
1- Ekran kartımı satıp + para verip bu bilgisayarı almak yatay geçiş yaparsam satıp ekran kartı almak. 1070 civarı.

2- Komple satıp bilgisayarı + para verip bu iki bilgisayardan birisi.

Kullandığım bilgisayarım;
  • i5 6600
  • H170 Gaming M3
  • 240 GB Corsair LE
  • Thermaltake versa n23 700W 80+
  • MSI R9 390
  • 8 GB Fury 2133

Abra A5 modelinde 1050 var, R9 390 ile bu kartı karşılaştırmak bile hata. 1060 modeli performans olarak biraz daha iyi R9 390 modelinden DX 11 destekli oyunlarda. Bu kart yerine de yine 1060 alınmaz. Epey zarar edeceksin, illa elindeki sistem gibi performansın olsun dersen minimum 1060 almak zorundasın.

Hocam sistemim ne kadar eder? Yada sadece ekran kartı.

Bilemiyorum ikinci el piyasasına bakman lazım. Kart fiyatları yükselmiş ona göre ekran kartın hala iyi para eder sorunsuzsa.
Yok hocam 2 yıldır bende neredeyse garanti bitti bitecek ama eylülden beri trabzondaydım. yazında tatil derken yaklasık 8 aydır adam gibi oturmadım. minning falan yapmadım sadece oyun oynarken biraz ayarlar fazla açıktır bende o.

6 ay için masaüstü bilgisayarınızı satıp laptop almaya değmez.

Sisteminize 2700 TL civarında alıcı bulabilirsiniz. Ancak benim önerim sisteminizi satmayıp yeni çıkacak olan 2xxx serisi kartlarla yükseltmeniz.

hocam okulda bilgisayar lazım oluyor. illa almam lazım 2800 2900 normal laptopa vereceğime 3300 abra a5'e vermek daha mantıklı geliyor ama komplemi laptop almak lazım yoksa geçici mi onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…