800-900 arası bir fiyat belirleyebildim. Sizin için uygun mu acaba?Düşündüğünüz fiyat aralığı nedir? Yakın zamanda belirttiğiniz işlemcimi ve anakartımı satışa çıkartmayı düşünüyorum. Önceliğim birlikte satmak olacak elbette ancak duruma göre tekli de yapabilirim. Kutulu ve tertemiz durumda. Belirttiğim gibi bütçenizi söylerseniz bakalım duruma.
Söylediğiniz rakamlara yakın bir şeyler düşünüyordum ben de. Discord'dan ekleyebilirseniz detay paylaşayım sizinle. L3ON#1226800-900 arası bir fiyat belirleyebildim. Sizin için uygun mu acaba?
Ben teşekkür ederim, bir aksilik çıkmazsa alışveriş için tekrar görüşeceğizSöylediğiniz rakamlara yakın bir şeyler düşünüyordum ben de. Discord'dan ekleyebilirseniz detay paylaşayım sizinle. L3ON#1226
Discord kullanmıyorsanız TheCarlsberg16@gmail.com adresime telefon numaranızı da bırakabilirsiniz.
Ek: Güzel sohbetin için teşekkür ederim, aksilik çıkmaz ise alışveriş için tekrar görüşmek üzere@isabela
Hayır teşekkürler.Hala arıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.