i5 6600K 700 TL satıp i7 6700K Alınmalı mı ?

i7 6700K yeterli olacaktır hocam. Beklemeye gerek duymuyorum. Benim merak ettiğim YouTube'da Titan ekran kartı ile i5 6600K ve i7 6700K stok karşılaştırmasında en az 10 FPS fark atıyordu en fazla 20 attığını gördüm. Acaba bende de i7 6700K takınca GTX 980 Ti ekran kartımda oyunlarda FPS artışı olur mu ?

i7 6700K yeterli olacaktır hocam. Beklemeye gerek duymuyorum. Benim merak ettiğim YouTube'da Titan ekran kartı ile i5 6600K ve i7 6700K stok karşılaştırmasında en az 10 FPS fark atıyordu en fazla 20 attığını gördüm. Acaba bende de i7 6700K takınca GTX 980 Ti ekran kartımda oyunlarda FPS artışı olur mu ?
Olur efendim olur,titan ile 980ti arasında sadece 1 ya da 2 fps fark var,ayrıca titan daha çok render,980ti daha çok oyun için yapılmıştır.

Soğutucu için bütçe yok şuanda zaten 5 ay sonra sıvı soğutma alacağım. Gta V'de değerler bunlar gerek duymuyorum bence yeterli kasa hava alıyor gayet.
Ekran Alıntısı.JPG

Soğutucu için bütçe yok şuanda zaten 5 ay sonra sıvı soğutma alacağım. Gta V'de değerler bunlar gerek duymuyorum bence yeterli kasa hava alıyor gayet.
Eki Görüntüle 178769
Teknobiyotik'te 310 tl akasa venom a20 sıvı soğutucu var isterseniz,310 tl'ye 2 fanlı sıvı soğutma zor bulunur.o nedenle bunu önerdim,ama istemezseniz akasa venom voodoo var yine teknobiyotik'te,196 tl,hava soğutma ancak bunda da 2 fan var,yani cooler master 212 hyper evodan daha iyi soğutur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı