Daha fazla
- Meslek
- Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Sorunsuz bir macOS Sierra kurulumu yaptım fakat kurulum sonrasında İnternet ve sesi hiçbir şekilde çalıştıramadım. Kurulumdan sonra izlediğim aşamalar aynen şu şekilde;
- - Clover bootloader son sürümünü UEFI sistemlere uygun bir şekilde kurdum, kurulum sonra USB/EFI/CLOVER/KEXT içinde yer alan Others klasörünü (içinde yer alan dosyaların var olduğunu kontrol ederek FakeSMC, USBİnjectall gibi) HDD/EFI/CLOVER/KEXT içine taşıdım.
- - HFSPlus.efi dosyasını HDD/EFI/CLOVER/drivers64UEFI içinde taşıdım ve VBoxHfs-64.efi dosyasını sildim.
- - USB/EFI/CLOVER içinde yer alan Config.plist dosyasını HDD/EFI/CLOVER içine taşıdım ve sistemi yeniden başlattım sorunsuz hatasız kapatıp açabiliyorum.
- - Multibeast ile sisteme uygun olan kextleri kurup ardından rebuild cache yapıyorum sistemi yeniden başlatıyorum fakat sonuç yine hüsran.
- Eski kullandığım Config.plist dosyalarını da denedim sonuç aynı ve bu işlemleri yaparken SIP(System Integrity Protection) kapalı.
- Şuan kurulumda ve sonrası aşamalarda sorun yok sadece ses ve İnternet sorunum var.
Son düzenleyen: Moderatör: