i5 6600k, Asus z170 Pro Gaming Mac OS Sierra Ses ve İnternet Sorunu

Makaleler
31
Yer
Artvin
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Sorunsuz bir macOS Sierra kurulumu yaptım fakat kurulum sonrasında İnternet ve sesi hiçbir şekilde çalıştıramadım. Kurulumdan sonra izlediğim aşamalar aynen şu şekilde;

• - Clover bootloader son sürümünü UEFI sistemlere uygun bir şekilde kurdum, kurulum sonra USB/EFI/CLOVER/KEXT içinde yer alan Others klasörünü (içinde yer alan dosyaların var olduğunu kontrol ederek FakeSMC, USBİnjectall gibi) HDD/EFI/CLOVER/KEXT içine taşıdım.
  • - HFSPlus.efi dosyasını HDD/EFI/CLOVER/drivers64UEFI içinde taşıdım ve VBoxHfs-64.efi dosyasını sildim.
  • - USB/EFI/CLOVER içinde yer alan Config.plist dosyasını HDD/EFI/CLOVER içine taşıdım ve sistemi yeniden başlattım sorunsuz hatasız kapatıp açabiliyorum.
  • - Multibeast ile sisteme uygun olan kextleri kurup ardından rebuild cache yapıyorum sistemi yeniden başlatıyorum fakat sonuç yine hüsran.
  • Eski kullandığım Config.plist dosyalarını da denedim sonuç aynı ve bu işlemleri yaparken SIP(System Integrity Protection) kapalı.
  • Şuan kurulumda ve sonrası aşamalarda sorun yok sadece ses ve İnternet sorunum var.
@montezuma

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı