Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, bu ilanı bir satış ilanından fazlası olduğunu belirtmek isterim sizlerin bilinçlenmesi adına da faydalı olacağına inanıyorum. Bilindiği üzere piyasadaki bir çok 2. el bilgisayarlara ASTRONOMİK rakamlar istenmekte. Kullanıcı olarak ne ben ne bir başkası I5 6402P + 1050 Ekran kartlı sistemlere 3000-4000 TL verip FPS dropları,donma,takılma, kasmalar yaşamak istemez ama gelin görün ki bir çok satıcı malesef ki bu cihazlara bu fiyatları istiyor. Userbenchmark testlerinden araştırıp I5 6600K işlemcinin 6402p'ye göre 2 kat, 1060 ekran kartının ise 1050 ye göre kat ve kat daha performanslı bir kart olarak göründüğünü söylemek isterim. İlla benden alın demiyorum fakat gidipte 3000-4000 lira verip o tarz ofis sistemlerindense daha oyun odaklı olan sistemler tercih etmenizi tavsiye ederim, sözü fazla uzatmadan kendi sistemimin özelliklerine geçmek isterim.
Titizlikle kullandığım sistemimi oyuna zaman ayıramadığımdan dolayı satmaktayım tüm bileşenlerini özenle topladığım gül gibi baktığım sistemime O.C yapabilme potansiyeli olan işlemci olmasına rağmen hiçbir şekilde O.C yapmadım zaten gerek duymadım bu zamana kadar gerektiği yerde sistem kendi kendine 3.5GHz'den 3.9'a otomatik çıkarıyor böylece sistem çok daha uzun ömürlü oluyor bunu belirtmek isterim, ürünü KOCAELİ/KARTEPE 'de elden görüp alabilirsiniz şehir dışından almak isteyen arkadaşlar önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim. Ekran kartımın 01/2020 tarihine kadar garantisi devam etmekte aldıktan sonra aklınızda soru işareti kalmadan kullanabileceğiniz bir sistem olduğundan emin olabilirsiniz sıfır fiyatları Vatan Bilgisayar'dan araştırıp bakabilirsiniz 6500-7000TL civarı geliyor tabii ki böyle fiyat isteyen arkadaşlar da vardır fakat bilsinler o sistemler yerinde durur asla satılmaz lütfen bilinçli ve araştırmacı olmaya özen gösterelim,ayrıca açamadığı oyun olursa iade garantisi vermekteyim
Fiyat=4250TL 3850TL 3500TL | PAZARLIK TEKLİF EDENİN KALBİNİ KIRARIM ACİLİYETİ VAR
Titizlikle kullandığım sistemimi oyuna zaman ayıramadığımdan dolayı satmaktayım tüm bileşenlerini özenle topladığım gül gibi baktığım sistemime O.C yapabilme potansiyeli olan işlemci olmasına rağmen hiçbir şekilde O.C yapmadım zaten gerek duymadım bu zamana kadar gerektiği yerde sistem kendi kendine 3.5GHz'den 3.9'a otomatik çıkarıyor böylece sistem çok daha uzun ömürlü oluyor bunu belirtmek isterim, ürünü KOCAELİ/KARTEPE 'de elden görüp alabilirsiniz şehir dışından almak isteyen arkadaşlar önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim. Ekran kartımın 01/2020 tarihine kadar garantisi devam etmekte aldıktan sonra aklınızda soru işareti kalmadan kullanabileceğiniz bir sistem olduğundan emin olabilirsiniz sıfır fiyatları Vatan Bilgisayar'dan araştırıp bakabilirsiniz 6500-7000TL civarı geliyor tabii ki böyle fiyat isteyen arkadaşlar da vardır fakat bilsinler o sistemler yerinde durur asla satılmaz lütfen bilinçli ve araştırmacı olmaya özen gösterelim,ayrıca açamadığı oyun olursa iade garantisi vermekteyim
- Galax GTX 1060 3 GB | Ekran Kartı
- Intel I5 6600K 3.5GHz | İşlemci
- Asus H270F ROG Gaming | Anakart
- HyperX Fury 8GB 2100 Mhz | Ram
- Enermax 620W | Güç Kaynağı
- KingSpec 240GB | SSD
- Rampage X-Core | Kasa
Fiyat=
Son düzenleme: