Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anladığnız kadarıyla GTX1060 ve i5 6600K tabanlı bir sistem toplamayı düşünüyorum bayramdan sonra ama aklımda birkaç soru var onlarıda sizin sayenizde gidereceğim.
İlk sorum Zalman Z3+ kasasına Akasa Venom soğutucu sığar mı ?
İkinci sorum ise anakart konusunda biraz kararsız kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum anakart konusunda 640 TL bütçem var.
Aklımda MSI Z170A Gaming Pro Carbon anakartı var fakat bu fiyata daha iyi performans alabiliceğim bir kart varsa yorum yazarken belirtiniz.
Almayı düşündüğüm sistemin tamamı ise şu ; Anakart : MSI Z170A GAMING PRO CARBON İşlemci : Intel Core i5-6600K Bellek : Kingston HyperX Fury 8GB (2X4GB) Ekran Kartı : MSI GTX1060 HDD : Western Digital Blue 1TB Kasa ve Güç Kaynağı : Zalman Z3 Plus 600W İşlemci Soğutucu : Akasa Venom
Evet, düşük bütçelerde göz yumuyoruz fakat burada bütçemiz var ve her oyunu oynamak hakkımız. 8 GB bellekler, bu sene çıkacak Battlefield 1'i oynatmaz.
Evet, düşük bütçelerde göz yumuyoruz fakat burada bütçemiz var ve her oyunu oynamak hakkımız. 8 GB bellekler, bu sene çıkacak Battlefield 1'i oynatmaz.
Bende 3150 TL'ye bir sistem topladım. Normalde 3000 TL'di ancak elime 150 TL para geçti. 150 TL ile MSI B150M Bazooka'yı MSI B150 Gaming M3'e yükselttim. O parayla anakart yükseltmek yerine 8 GB Ram'i 16 GB Ram yapabilirim ancak 8 GB Ram'i ileride Ocak-Şubat gibi almayı düşünüyorum. Sizce hata mı yapıyorum ?