RisingSun123
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar hepinize merhaba, internette saatlerce uzun araştırmalar sonucu kendimce en iyi performansı alabileceğimi umduğum bilgisayar parçalarını kafamda belirledim. Sistemin amacı tamamen oyun odaklı olacak.
Sizden ricam değiştirmem gereken parçalar veya beklemem gereken parçalar varsa bana söylemeniz. Beklemem gereken parça büyük ihtimal ekran kartı olacaktır zaten o konuya da değineceğim.
Belirlediğim sistem şu şekilde;
Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz
Asus Strix Nvdia GTX970 4GB
Asus Maximus VIII Ranger Intel Z170
Kingston DDR4 16GB(4x4) HyperX Predator
Kingston HyperX Savage 240GB SSD -
WD 3.5" 1TB Caviar Blue
CoolerMaster MasterCase 5 Pro
CORSAIR HYDRO SERİSİ H110i
650 W PSU bulunduğundan PSU eklemedim.
Ekran kartına gelecek olursak bir süredir kafamda olan GTX 970 Ekran kartını koydum. Ancak yakın zamanda GTX 1070 çıkacağı için kafam baya karıştı. Henüz fiyatı ne olur tam belli değil. GTX 1070'i beklemeli miyim ? Yoksa GTX970 alma fikrime devam mı etmeliyim?
İyi Forumlar..
Sizden ricam değiştirmem gereken parçalar veya beklemem gereken parçalar varsa bana söylemeniz. Beklemem gereken parça büyük ihtimal ekran kartı olacaktır zaten o konuya da değineceğim.
Belirlediğim sistem şu şekilde;
Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz
Asus Strix Nvdia GTX970 4GB
Asus Maximus VIII Ranger Intel Z170
Kingston DDR4 16GB(4x4) HyperX Predator
Kingston HyperX Savage 240GB SSD -
WD 3.5" 1TB Caviar Blue
CoolerMaster MasterCase 5 Pro
CORSAIR HYDRO SERİSİ H110i
650 W PSU bulunduğundan PSU eklemedim.
Ekran kartına gelecek olursak bir süredir kafamda olan GTX 970 Ekran kartını koydum. Ancak yakın zamanda GTX 1070 çıkacağı için kafam baya karıştı. Henüz fiyatı ne olur tam belli değil. GTX 1070'i beklemeli miyim ? Yoksa GTX970 alma fikrime devam mı etmeliyim?
İyi Forumlar..
Son düzenleyen: Moderatör: