İ5 6600K - GTX1070 sistem toplama

RisingSun123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, internette saatlerce uzun araştırmalar sonucu kendimce en iyi performansı alabileceğimi umduğum bilgisayar parçalarını kafamda belirledim. Sistemin amacı tamamen oyun odaklı olacak.
Sizden ricam değiştirmem gereken parçalar veya beklemem gereken parçalar varsa bana söylemeniz. Beklemem gereken parça büyük ihtimal ekran kartı olacaktır zaten o konuya da değineceğim.

Belirlediğim sistem şu şekilde;
Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz
Asus Strix Nvdia GTX970 4GB
Asus Maximus VIII Ranger Intel Z170
Kingston DDR4 16GB(4x4) HyperX Predator
Kingston HyperX Savage 240GB SSD -
WD 3.5" 1TB Caviar Blue
CoolerMaster MasterCase 5 Pro
CORSAIR HYDRO SERİSİ H110i

650 W PSU bulunduğundan PSU eklemedim.

Ekran kartına gelecek olursak bir süredir kafamda olan GTX 970 Ekran kartını koydum. Ancak yakın zamanda GTX 1070 çıkacağı için kafam baya karıştı. Henüz fiyatı ne olur tam belli değil. GTX 1070'i beklemeli miyim ? Yoksa GTX970 alma fikrime devam mı etmeliyim?

İyi Forumlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Defalarca söyledik 1 ay içinde 1070 aynı fiyata çıkıyor ve 1.5 kat daha fazla performans veriyor diye. Teknoloji aceleye gelmez. SABIR!
Lütfen biraz forumlarımızı araştırın (=

Saygılar.

Sistem güzel fakat kesinlikle 1070 beklenmeli ayrıca eğer overclock delisi değilsen ve uğraşmayacaksan 6500 alıp SSD'nin kapasitesini arttırabilirsin.

OverClock yapacağım işlemci konusunda netim. GTX1070, GTX970 ile aynı fiyata gelecekse bekleri tabiki.

Son düzenleme:
1070 demek istedin sanırım. (y) Bu arada anakartı msı z170a gamıng m5 yapmayı düşündün mü? birde neden 4x4 ram koymayı tercih ettin? 2x8 tercih edilebilir.
Dediklerinizin hepsini düşündüm. Ancak Asus kalitesini daha önceden bildiğim için Asus yolunda devam edeceğimi düşünüyorum. Ram konusunda fikrimi değiştirebilirim. Anca 4x4 Almanın 4 Slotu'da kullanmanın ne eksiği olabilir ki?

Dediklerinizin hepsini düşündüm. Ancak Asus kalitesini daha önceden bildiğim için Asus yolunda devam edeceğimi düşünüyorum. Ram konusunda fikrimi değiştirebilirim. Anca 4x4 Almanın 4 Slotu'da kullanmanın ne eksiği olabilir ki?
Bir sorun olacağını sanmıyorum ama bende birçok kullanıcı gibi 2x8 yapmayı tercih ediyorum, zira günümüz oyunlarında 8 gb bile bizim için yeterli oluyor.Ben anakartta fazla parça bulunmasını pek sevmiyorum açıkçası aynı zamanda 2 adet boş yuva benim için kalıyor, ileride 2 adet daha ekleme şansım oluyor.Fiyat konusuna da bakabilirsin belki 2x8 daha uygun bir fiyata gelebilir.

Bir sorun olacağını sanmıyorum ama bende birçok kullanıcı gibi 2x8 yapmayı tercih ediyorum, zira günümüz oyunlarında 8 gb bile bizim için yeterli oluyor.Ben anakartta fazla parça bulunmasını pek sevmiyorum açıkçası aynı zamanda 2 adet boş yuva benim için kalıyor, ileride 2 adet daha ekleme şansım oluyor.Fiyat konusuna da bakabilirsin belki 2x8 daha uygun bir fiyata gelebilir.
İleriye dönük bir sistem olması için uğraş veriyorum. Kaç yıldır DDR2 3GB Ram kullandığımdan dolayı en iyi seçimi yapmak istedim. Yinede görüşünüzü değerlendiricem. Çok sıkışık olursam 2x8'e yönelebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı