i5-6600K ile RX6600 darboğaz yapar mı?

Teşekkür ederim, almayı düşünüyorum. İşlemci değiştirmeyi de ileri planda düşünüyorum. Çünkü işlemci değişimi anakart da değiştirecek falan çok daha yüklü masraf çıkaracak. O yüzden ekran kartı dolar iyice şaşırmadan alıp takayım diyorum. RX480'ni de 3000 TL'ye isteyen var. Yani yaklaşık 3.000 TL'ye RX6600 almış olacağım. Bence gayet mantıklı.

Ben 6600 almasın demedim ki sadece o işlemciyi değişip öyle alsın dedim.
Arkadaş işlemci alacağım demiyor ekran kartı alacağım diyor. Eğer deseydi çok darboğaz yaparsa işlemci değiştireyim o zaman sizin söylediğinizi yazardık. Ama öncelik yükseltme her zaman daha pahalı ve performansı daha çok artıracağından ekran kartında olur.
Gayet güzel bir hareket hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

Önce 7700k gibi bir işlemciye geçin kalan bütçe ile ekran kartı yükseltmesi yapın.

arkadaşlar ben 6600k işlemcime rx6600 taktım ve inanın hiçbir darboğaz yok hatta işlemci yüzde 60-70 olurken gpu 90-100 arası oluyor rdr2 ve forza5 de denedim

Ayrıca pc-buids sitesinde ekran kartının darboğaz yapacağı söyleniyor.

Son düzenleme:
Selamlar yeni konu açmadan sorayım dedim i5 6600k ile rx 6600 kullanmak istiyorum. Hala kullanıyor musunuz

Selamlar yeni konu açmadan sorayım dedim i5 6600k ile rx 6600 kullanmak istiyorum. Hala kullanıyor musunuz
Hocam darboğaz kesinlikle olur yükseltmeniz lazım ama idareten kullanabilirsiniz 6600K'yı sonradan da daha iyi bir işlemciye geçersiniz.

Darboğaz olayı ne durumda sadece ekran kartı alsam çok sıkıntı çıkarır mı acaba güncel fikir almak istedim. 6600k, z170
R9 390 vardı yandı ekran kartı bakıyorum.

Darboğaz olayı ne durumda sadece ekran kartı alsam çok sıkıntı çıkarır mı acaba güncel fikir almak istedim. 6600k, z170
R9 390 vardı yandı ekran kartı bakıyorum.
Arkadaşta 10100F var RX5600XT ile kullanıyor onda bile darboğaz oluyor bazen işlemci odaklı oyunlarda.

Cevaplar için teşekkürler, o zaman 1650 yada rx 580 civarı kart alıp devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…