Önce, voltaj vermeden 4.20GHz hızına ulaşmayı deneyin. Başarısız olursa 1.25V değerinden başlayarak teker teker en stabil değeri bulana kadar voltajı yükseltin.
Önce, voltaj vermeden 4.20GHz hızına ulaşmayı deneyin. Başarısız olursa 1.25V değerinden başlayarak teker teker en stabil değeri bulana kadar voltajı yükseltin.
Öncelikle PSU değiştirin. PSU sisteminizin kalbidir. Eğer cortlarsa tüm parçalar çöp olur. Daha önce Dark PSU kullandım ve kısa devre yaparak sistemimi yaktı. Öneri olarak Aerocool KCAS 600W alabilirsin.
Bu arada 4.5 Ghz üzerine çıkmayın. Soğutucunuzu belirtin.
Anladın çok sağ olun, belirttiğim soğutucu 4.6 Ghz hızına kadar çıkabiliyor incelemelerde gördüğüm üzere, 4.6 Ghz hızına çıktığımda bana ne gibi zararları olur ısınma dışında?
Anladın çok sağ olun, belirttiğim soğutucu 4.6 Ghz hızına kadar çıkabiliyor incelemelerde gördüğüm üzere, 4.6 Ghz hızına çıktığımda bana ne gibi zararları olur ısınma dışında?
Şuan ki PSU ile yapmayı düşünmüyorum açıkçası, yoksa kaş yaparken göz çıkaracağım gibi geliyor. Önerdiğiniz PSU modelini aldığım zaman belirttiğim hızlara çıkmayı deneyeceğim.