i5 6600K Sistem Nasıl?

Sistemde O.C yapacağın için ana kartı yüksek tuttum biraz. Biraz bütçeni aştı kusura bakma.

İ5 6600 K işlemci.
Gigabyte Z170 M-D3H ana kart.
Kingston HperX Fury 8 gb 2 tane 4 GB DDR4 2400 MHZ bellek.
Kingston Hyperx Fury 120 GB SSD depolama.
Seagate 1 TB 7200 RPM sata.
MSİ R9 390 ekran kartı.
Zalman ZM600 LE 600 Watt güç kaynağı.
Zalman Z9 Plus kasa.
Deep Cool Gammaxx s40 işlemci soğutucu.
Toplam fiyatı 3570 TL civarı Webdenal dan topladım. Biraz aştım ama pişman olmazsın. Gigabyte ana kartta çok mükemmel bu arada şüphen olmasın. Tabletten yazıyorum yazım hatam varsa kusura bakmayın.

Teşekkürler fabrika O.C çıkışlı r9 390'ların sonunda X harfi mi var?

düzeltme: Listenize dikkatli baktım şimdi LE yazıyormuş onu yeni farkettim.

Son düzenleme:
X harfi olan R9 390X o farklı bir model ve R9 390'dan daha performanslı bir kart. Ekran kartında overclock için ekran kartının yanında işlemci gibi K ibaresi yer almaz. İstediğin ekran kartını overclock etmen mümkün.

Teşekkürler fabrika O.C çıkışlı r9 390'ların sonunda X harfi mi var?

Yok R9 390X değil R9 390. Zaten R9 390X bütçeni fazlasıyla aşıyor. Bu arada yeni nesil işlemciler az ısınıyor o soğutucu yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

@Madhearted20 @Remous @BERWAR R9 390 için Asus mu MSİ mi tavsiye edersiniz?

Asus asla tercih etmem ben senin kararın ama Asus alırsan hem fazla para verirsin hem de çok sıcak bir karta sahip olursun. Ancak bunun getirisi fazladan 3 FPS falan olur.

Bu arada bence sisteme GTX 970 sığdıracağım diye tüm sistemden düşmek mantıklı değil. 3500 TL sistem topluyorsun 200 TL ana kart, aynı fiyata küçük bir kasa. Bence mantıklı değil zaten R9 390 daha iyi performans veriyor.

@Madhearted20 @Remous @BERWAR R9 390 için Asus mu MSİ mi tavsiye edersiniz?

Kesinlikle MSI tercih etmeni tavsiye ederim..Ekran kartı konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış.

Ayrıca
-GTX 970 yerinde r9 390 LE bahsettiğim modeli almalısın.R9 390 Daha performanslı ayrıca 150tl gibi karın olacak.
-6600K başlığı altında açmışsın konuyu ve 6600K almanı tavsiye ediyorum.
-Kesinlikle z170 chipsetli ve MSI marka bir anakart almalısın.
-Yukarda arkadaş 120gb kingston savage SSD tavsiye etmiş.Samsung 850 evo almalısın daha performanslıdır.240 GB düşünürsen Savage alabilirsin.Saygılar.

SSD konusunda zaten tercihimi Samsung'dan kullanıcam. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…